A Facebook oldalán értékelte Gyurcsány Ferenc azt a helyzetet, hogy egy nap alatt három magyar focicsapat is elvérzett a nemzetközi küzdelmekben – szúrta ki a 24.hu.

"Így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei" – így reagált Gyurcsány Ferenc arra, hogy az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában az összes magyar csapat kiesett.

A DK elnöke közösségi oldalán azt írta:

Teljesítményben szánalmas

Soha nem fociztam túl jól. Nézőként, szurkolóként meg soha nem kötött le igazán a játék. Csak felszínesen követem a magyar bajnokságot, bár a legutóbbi EB-n én is a tv előtt ültem, és persze mindig megnézem a nagy tornák izgalmasnak ígérkező meccseit.

Szóval bevallom, nem vagyok valami nagy szakértő.

De azért azt látom, hogy miközben számolatlanul önti a pénzt a fociba Orbán kormánya, most éppen az egyik legjobb magyar csapatot, a Fehérvárt ejtette ki a svájci másodosztályban szereplő lichtensteini Vaduz. És a selejtező körben kiesett még a Debrecen és a Honvéd is.

Így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei. Nagyotmondásban jeles, teljesítményben szánalmas.

Ahogy bukik európai politikája, hiszen a szégyenpadon ül, a magyar nagysagról szőtt álmai, miközben romokban az oktatás, a tudományos-, művészeti élet szabadsága, az egészségügy.

Csúnya vége lesz ennek.

Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel.

Forrás: 24.hu, ATV

Címlapi kép: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Kellemes hozzászólók ezek a fideszbirkák! Nem tudom, hogy mi lesz velük, ha diktátOrbán segge elcsúszik előlük. Más ilyen később nem lesz. Éhen döglenek???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Egyszer csak azt fogjuk hallani, hogy a mi Ferinket megütötte a gutman.
Dr plágium
@durbincs: "maga azt Gondolja a nagy eszivel ? hogy" bárkit is érdekel mit röfög itt?
Nessy
@verőce21: csak az a gond, hogy jelen pártunk és kormányunk jövőképe olyan "világos" mint a fekete luk a galaxis közepén! Ahogy az a fényt, úgy kormányzatunk nyel el minden pénzt !
Sámannus
@durbincs: Mi van kis pucer pucerovcics sok a munka?
maci0427
@durbincs: Mások sértegetése az nem Érvelés ! Érvekkel lehet csak vitatkozni, személyeskedésekkel - anyázással - mások megaláztatásával nem ! Az ilyen ember csak saját magáról állít ki bizonyítványt és a saját maga tájékozatlanságát és tehetetlenségét bizonyítja ! -- / Sértegetni - qúrvaanyázni - agymosottaknak nevezni embereket - anyázni mindenki tudna ha akarna. Ezért is tart itt az ország mert a választásoknál sem a jözan gondolkodásból , a tények figyelembe vételének szempontjából szavaznak az emberek, hanem személyeskedésból - tájékozatlanságból - rosszindulatból !!! /
maci0427
@durbincs: Senkitől nem elfogadható + Kocsmai stílusban "kocsis irma bor hatása alatt" nem lehet érvelni és meggyőzni senkit sem, ha nomális ember ! Na és az sem okés, ha az egyik anyázik akor a másik is felhatalmazást érez erre ! Egyszerű ez ! Ha ilyen egy oldal, akkor nem kell nézegetni vagy válaszolni a beírásokra ! Én is csak idenéztem, de reagáltam, hátha foganatja lesz...!!! De látom, hogy ez nem megy sokaknál még...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.