A most megbízott cég szervezte Szijjártó Péter februári szereplését a Donald Trump kedvenc csatornájaként számon tartott a Fox News-on.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
És mégis alpári országimázst jelenít meg. Szotyiköpködés, focimánia, sorosozás, migránsellenesség, undorító külső és belső. Ennek az emberszerűségnek a humanizálására, imázsara fordított mindennemű pénz kidobott pénz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Itt is fellehet tenni azt a kérdést MENNYI IS JUT ODA AHOVÁ MONDJÁK ???
Szerintem ennek kis töredéke, a többi átalakul ,,MAGÁNVAGYONNÁ,, !!!
Eladott Ország
"Trump Orbánnak: „Én nagyon szeretem Norvégiát." És nem tette hozzá ,különben pedig szopjál le!
colibri
Számtalan olyan közpénz tékozlás folyik, amit azért már nem kellene hagyni! Miért csak a netadó bevezetése tudta kiverni a biztosítékot az emberek agyában? Ez a sok pocsékolás, nagyvonalú pénzkidobás is a mi zsebünkre megy és még mennyi mindent nem tudunk! Az is beszédes, hogy Szíjjártó méregdrága öltönye a kukában landol, úgy, hogy kidúrásra kerül, de orbán vajon hol látta ezt a mérhetetlen pénzszórást?
advocat
@Eladott Ország: Trump nem hibátlan. De azért válogat. Ezért hallgatott.
Eladott Ország
@advocat: A sajtótájékoztató végén meg is mentette Trump, az újságírók kérdéseitől Orbánt, a magával eltelt öntelt, skizofrén, hólyagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.