Jelentés személyi változásokat hirdettek ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Madarak a dróton

Több embert lecserélt Orbán a kormány második vonalában

„Ezen a héten a Magyar Közlönyben megjelent több határozat, amelyek jelentős személyi változásokat hoztak egyes minisztériumok irányításában. Áder Jánosköztársasági elnök Orbán Viktor kormányfő javaslatára három tárcánál lecserélte az apparátus irányításáért felelős közigazgatási államtitkárt.” – számol be a 24.hu
A dolgot persze elkezdték értelmezni, pontosabban értelmezgetni. Elsőre én is hajlottam a „vannak káderebbek a kádereknél ”, vagy „Ha nem megy a kupleráj, nem biztos, hogy a bútort kell kidobni...” jellegű megjegyzésekre, de eszembe villant, hogy épp ma reggel röhögtem körbe egy firkászi megállapítást. A Népszava üdvöskéje Orbán és az „államelméleti, politikaelméleti modell” vonatkozásában.
Nos úgy vélem, hogy ami az államelméletet illeti – persze csak Őfenesége szintjén – itt tetten-érhető: időnként le kell cserélni a potentátokat, mert még az ő kvalitásaik szintjén sem zárható ki, hogy idővel ragad rájuk valami szakértelem! =))
csipetke
Nem cserélgetni kéne az embereket,hanem az egész bandát felállítani,elzavarni a fenébe.De tudjuk,hogy ez nem egyszerű,mert az ilyen-olyan törvényekkel-jogszabályokkal-alkotmánymódosításokkal bebetonozta magát orbán a sakktáblán,és csak a parasztokat cseréli kénye-kedve szerint.
@RonaGyuri: 7:19 Lehet,hogy már folyik a Gazsi-gyerek bebetonozása is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.