A korábbiakhoz képest nagyobb területet kapott a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj alkalmával a szurkolói zóna, amelynek leginkább látogatott részén egy különleges kiállítást tekinthetnek meg a nézők.

A célegyenesben található főlelátó mögötti területen számos szórakoztató programmal és érdekességgel várják a hétvégén a Hungaroringre látogató közönséget, de a legnagyobb tömeget a James Bond-filmek világhírű autóinak kiállítása vonzza.

A nézők ingyenesen léphetnek be a területre, amelyen a legendás 007-es ügynök történeteit feldolgozó alkotásokból ismert járművek kaptak helyet, köztük több Aston Martin, egy Rolls Royce, egy BMW, valamint a filmben tengeralattjáróvá alakítható Lotus Esprit.

Megtekinthető két olyan autó is, amely a forgatás során kigyulladt vagy összetört. Ezeket nem hozták rendbe, hanem sérült állapotukban állították ki. A tárlatvezetés interaktív, a járművek mögött elhelyezett monitorokon egy-egy híresség, színész, vagy éppen Forma-1-es pilóta beszél az autóról.

Magyar Nagydíj: különleges kiállítás nyílik

A közönség a szurkolói zónában más szórakoztató aktivitásban is részt vehet, egy professzionális mini televíziós stúdióban például kedvenc F1-es versenyzőjüknek üzenhetnek a nézők, a Porsche Szuperkupa jóvoltából pedig képregényhősök válhatnak a vállalkozó kedvű nézőkből.

A hivatalos Forma-1-es csapatruhák, és más hasonló termékek is a szurkolói zóna területén vásárolhatók meg, és frissítőkhöz, ételhez, italhoz is itt juthatnak hozzá a nézők.

A 34. Magyar Nagydíj időmérő edzése szombaton 15 órakor kezdődik, a futamot vasárnap 15.10-től rendezik.

Cikk- és címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.