A járőrök Győrben az 1-es számú főúton igazoltatták egy autó vezetőjét pénteken 15 óra 10 perckor, mert kanyarodása előtt irányváltoztatási szándékát nem jelezte – számolt be az érdekes esetről a rendőrség honlapja.

Az ellenőrzés során viszont a sofőr zavartan viselkedett.

Az egyenruhásoknak végül egy tasakot adott át azzal, hogy az marihuánát tartalmaz, illetve elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, ezért átvizsgálták ruházatát, valamint a járművet is.

A rendőrök és a szolgálati kutya a gépkocsiban egy nejlonban bruttó 411,4 gramm kábítószergyanús fehér port, bruttó 14,5 gramm növényi származékot, illetve egy üres fecskendőt, a férfi ruházatában pedig egy, ugyancsak kábítószergyanús anyaggal töltött fecskendőt találtak.

A gépjármű sofőrjét a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. Az intézkedők azt is megállapították, hogy a 30 éves écsi lakos a járművet eltiltás hatálya alatt vezette.

Nem indexelt, ezért megállították a rendőrök: a totál beállt sofőr kocsija teli volt droggal

A nyomozók a férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tíz autósból kilenc nem használja az indexet kanyarodáskor. Sőt olyat is láttam, hogy rendőr nem használta az indexet.
Jozefina
Na ez is ritkaság számba megy, hogy indexelés elmulasztása miatt rendőr intézkedik!!! Mint a fehér holló!!! Én már azt hittem, hogy a BMV az AUDI a VW a MERCEDES nem is rendelkezik irányjelzővel!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.