A minisorozat második részében arra próbálok választ adni, mennyire emberbarát a főváros, megkönnyíti-e a kismamák, mozgáskorlátozottak, netán a súlyos csomagokkal a pályaudvarokra érkezők életét. Mivel turistaként igyekeztem szétnézni, így a Nagykörút számos aluljárójában, metró lejáratában teszteltem a való világot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Valóban élethű a prezentáció!!!
A gyermekbarát maszlag sehol nem látszik. A fogytékkal élők közlekedéséről nem beszélve.
"Turistaként, Tarlós Istvánnak szekundát kell adnom, kilenc év alatt semmit sem tett azért, hogy a közlekedés körülményei egy csipetnyit is javuljanak. Pedig valószínűleg százezrekről van szó, és akkor még a vidékről vonattal érkezők számát meg sem merem saccolni. Eggyel kevesebb stadion, netán kisebb alkotmányos költség, kevesebb ellopott közpénz, és nekem, mint turistának sem kellett volna félembernek érezni magam az utam során."
Akár utólag is, de minden metró megállóhoz liftet kellene kiépíteni. Nem is lett volna szabad ezek nélkül engedélyezni a kivitelezést!
Málna
@Jozefina: Építenek liftet vagy felvonót, folyamatban van a dolog, mindenhol ezt írják. Rámpák most is vannak, de lehet, hogy ezek sokszor csak jelentős kerülővel érhetők el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.