A mosonmagyaróvári nyomozók négy férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Több ember vascsővel verekedett Jánossomorján

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. augusztus 3-án 6 óra 52 perckor arról, hogy Jánossomorján, a Tarcsay úton több ember vascsővel verekszik. A járőröknek a tanúk elmondták, hogy az autójuk mellett megállt egy másik gépkocsi, amiből többen kiszálltak és megtámadták őket, dulakodni kezdtek, kiabáltak, a kocsijukat pedig ütötték, rugdosták, majd az elkövetők a helyszínről elhajtottak. Az intézkedők adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeképpen beazonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható férfiakat. Az elkövetők tudomást szereztek arról, hogy a rendőrök keresik őket, ezért személyesen megjelentek a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, ahol elfogták őket.

A nyomozók csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a négy férfit, amelynek során megállapították, hogy a garázdák egy korábbi munkahelyi konfliktust akartak így elrendezni. A verekedésben egy ember sérült meg.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A járőröknek a tanúk elmondták, hogy az autójuk mellett megállt egy másik gépkocsi, amiből többen kiszálltak és megtámadták őket"
Akkor ezek nem tanúk voltak, hanem az áldozatok!
maci0427
@desir62: Nem "migráncsok" hanem cigányok lehettek ! Képet és neveket is jó lenne mellékelni ilyenkor , hogy a nagyérdemű közönség láthassa azt , hogy kik milyen "harcot" folyatatnak akár egymás ellen is, akár a többségi társadalom állampolgáraival !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.