Orbánnak nagy szüksége van az EU-tól érkező forrásokra, az ország nemzeti össztemékének majdnem négy százalékát kapja EU-támogatások formájában, az egész unióban Magyarország kapja a legtöbb egy főre jutó támogatást. A magyar kormány ezekkel a támogatásokkal tudja fenntartani az kiépített intézményi korrupciót. „Magyarország az egyik legkorruptabb ország az Unióban”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Szerintem "az egyik" részt el lehet hagyni, a mondat is rövidebb lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Pontosan TUDJUK, sajna!!! Éppen ez a gátlástalan pofátlanság AZ, ami az erkölcsi érzéket teljes egészében nélkülöző, narancsos BIRKÁKNAK tetszik!!!
csipetke
...és nemcsak a volt finn nagykövet szerint...
nezelodo
A finn tesó ha még azt is sejtené, hogy az ország tulajdoni lapján széljegyzetben lassan szerepel a Lölö (Viktor) elbirtoklási szándéka, akkor mit szólna? Semmit? Ha már itthon a birkanyáj is boldog bégetéssel (és kétharmados szavazatával) helyesli, nem kárhoztatom érte.
tulipan
@nezelodo: Bár az itthoni, minden erkölcsi tudást/érzést teljességgel NÉLKÜLÖZÖ birkanyáj, boldog bégetéssel (és kétharmados szavazatával) helyesli is minden pofátlanságát, ÉN bizony, nagyon is kárhoztatom érte, hiszen egy (vagy több?) nemzedéknek ad(hat ekölcsi mintát!!!
nezelodo
@tulipan: A volt finn nagykövetet nem kárhoztatom... Még az EU-ban sincsenek tisztában valójában mi zajlik Magyarországon, és ezt a maffiakormány nagyon jól tudja. Majd megtudja az utódja, ha ezért a nyilatkozatáért a mostanit berendeli a zselés bohócunk raportra illiberália rögtönítélő hivatalába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.