ÉS A VALÓSÁG MÉG ENNÉL IS ROSSZABB Hiába növekedtek az elmúlt években évi két számjegyű ütemben az átlagbérek, a forint gyengülését, az inflációt és a statisztikai kimutatások pontatlanságát is figyelembe véve ott tart ma a magyar, ahol tíz éve tartott.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az összeállítás a hivatalos adatokból indult ki, ami köszönő viszonyban sincsenek a valósággal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Az összeállítás a hivatalos adatokból indult ki, ami köszönő viszonyban sincsenek a valósággal!
tulipan
"Hiába növekedtek az elmúlt években évi két számjegyű ütemben az átlagbérek, a forint ..."?
Nem "hiába", mert ezzel a mesével, a narancsos, tompa agyú birka szavazóikat lehetett etetni, "elvégre" őK, ezek szerint, nem ebből az átlagbérből élnek és igy nem látják a VALÓSÁGOT!!
papa.49
Az elmúlt 10 év ezt hozta,
1 a megélhetés sokkal nehezebb az átlagembernek,
2 a munkahely megléte se jelent semmi biztosat,
3 kilátástalan azok sorsa akik keveset keresnek, vagy esetleg nem tudnak elhelyezkedni,
4 a nyugdíjasok nagy része, kb. 1 millió végérvényesen leszakadt a társadalom közép rétegéről, az anyagiak miatt,
5 a családi, baráti kapcsolatokat szétzilálta az orbáni uszító politika,
6 a külföld számára egy ellenségeskedő, kunyeráló, hazug ország lettünk
hirtelen ennyi, de szerintem ez már SOK IS !!!
advocat
@papa.49: Ez így van! De ha 5 kiló krumpliért szavazatot lehet venni? És mindenki boldog. Hát a 27 % áfáról meg senki nem gondol semmit? Mert jó ez így. Éljen Viktor! (?) Mert ha nem, jönnek a migráncsok!!!
papa.49
@advocat: Sajnos igaz amit írtál !!!
Az emberi butaság bugyrai mélységesen mélyek !!!
Ezért tud ez a csaló, hazug lopós banda hatalmon maradni !!!
DR Eric CARTMEN
. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
Európa közepén minden ellenállás nélkül tudnak tönkretenni és felszámolni egy országot. A butaságot unortodoxiának nevezik, a diktatúrát demokráciának, a lopást megvédésnek, a veszteséget nyereségnek. Semmi máshoz nem értenek, csak a hazugsághoz: mondd az ellenkezőjét annak, ami van. Ha az ellenzék kormányoz, akkor üvölts, hogy lejáratják Magyarországot, ha már az ENSZ-ben is az Orbán-kormány fasizmusáról beszélnek, mondd azt, hogy a szabadsághoz bátorság kell. A szabad világból való kirugdosást nevezd az igazi szabadságnak.."
Nessy
Vannak csoportok, akiknek még a 2010 előtti szintet sem sikerült elérni, sőt ameddig pártunk és kormányunk hatalmon lesz egyre lejjebb fognak csúszni!
tulipan
@Nessy: Bocsi, én inkább igy mondanám, mert szetintem, éppen a 2010 előtti Gyurcsány, majd Bajnai-kormányok, megközelítették volna, egy épeszű, normális ellenzék esetén, a rövid életű Németh-kormányok, vagy a Horn-féle MSZP-SzDSz, értelmi színtjét: "Vannak itt, csoportok, akiknek még az 1956 előtti kormány, értelmi szintet sem sikerült elérni, sőt ameddig pártunk és kormányunk hatalmon lesz egyre lejjebb fognak csúszni! "
Nessy
@tulipan: Ma már az ideális fideszes nem azt mondja: Cogito ergo sum, hanem: cohito ergo sum! Méghozzá hitelbe!
CsipkeRózsa
@DR Eric CARTMEN: Ne hagyd ki, hogy a gyűlöletkeltés mesterei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.