Piaci tényezők, de akár az újranyomott csomagolás is okozhat átmeneti gyógyszerhiányt – a jelenség nem új, csak mostanában többször hallunk róla.    A kép illusztráció! – Forrás: MTI/Soós Lajos   Közel 1400 gyógyszer hiányzik a gyógyszertárakból, ami a teljes gyógyszerkészlet 4 százaléka; a felelős minisztérium, vagyis az EMMI szerint ez...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Minek a gyógyszer, az orvos? Ott a 10 parancsolat. Akinek ez nem válik be, az rossz életű minden bizonnyal állapította meg az embertelen miniszter.
szaboria1
Orbánék szerint nincs ok a pánikra csak az EÜ már most a gödör szélén van. Rétvárinak meg az egész felelősnek kívánom feküdjenek be egy nem luxus kórházba két hétre és akkor megtapasztalnák az állapotokat.
Dr plágium
A kórházi betegek is csak akkor jutnak gyógyszerhez ha visznek magukkal. Szóval minden oké ez így van jól!
Nessy
Aki nem azt a gyógyszert szedi, ami hiánycikk, és nem helyettesíthető, annak természetesen ez nem probléma! Vagy aki megengedheti magának a külföldről behozott többszörös ár hosszabb távú finanszírozását, annak sem!
Úgy mellékesen nem tudom, ki volt az az észlény, aki elrendelte a gyógyszeres doboz cellux-al való leragasztását, de minden esetre szakadjon rá a mennybolt.
Commenter
@Nessy: aki mmegengedheti magának az neten is tud bármilyen gyógyszert vásárolni. Recept nélkül, bármit. Vénykötelest is amerikai és egyéb külföldi cégeken keresztül.
Nessy
@Commenter: Én is kaptam olyan injekciót két évig, amit Ausztriából hozott be a gyógyszer futár, de náluk kellett a recept. Nem volt olcsó.
Commenter
@Nessy: Az más amit magyar forgalmazón keresztül legálisan rendelsz meg. Én nem erre gondoltam hanem a gyógyszerekre specializálódott netes webshopokra. Ezeket sem vette górcső alá senki sőt azokat a magyar magánszemélyeket sem, akik netes hirdetésben ígérik hogy orvos ismerőssel feliratják neked a gyógyszert külföldön tripla árért. Sokan jutottak itt Mo-on nem kapható de szívmegállást okozó fogyasztószerhez például. Ezt a szert Amerikában már betiltották.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.