Ha olyan lennék, mint ők, most azt írnám, ha látjátok ezt az embert az utcán, köpjétek le. Azonban más vagyok, így csak annyit kérek, osszátok meg írásomat. Íme az az ember, a PestiSrácok nevű szennyportál “újságírója”, VÉSEY KOVÁCS LÁSZLÓ, aki odáig ment a Fidesz által megrendelt melegek elleni gyűlöletkampányban, hogy az alábbi mondatokat is leírta: “Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni (…) nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak – és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel –, hogy tolószékben élni ugyanolyan természetes, mint két lábon sétálni, és nem rosszabb, csak más.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kolnidre
Bizony nem bánnám,ha ez az újságíró valamint az egész családja tólószékbe lenne kényszerülve ugyanúgy mint ennek a nívós lapnak az olvasói.
nezelodo
Az ilyen pökhendi ember gyakran átkot húz a saját fejére, tehát nem kell elátkozni. Láttam én már olyant, hogy a sors csúnyán megtréfálta az ilyen pökhendi alakokat. De milyen is legyen a kormánypárti újságíró? Amolyan fideszesen szerény, tele empátiával, mint a kedvenc kormányfője...
tudode
Személyes tapasztalatom!
.
Hat évvel ezelőtt agyi trombózisom volt. Az egyik, hozzám képest fiatal szomszédom azt javasolta, hogy MENJEK AGYGYÓGYÁSZHOZ!
.
Az Isten nem ver bottal, mert még abban az évben az Édesanyja súlyos agyi trombózist kapott, a fiatalember pedig ma már tolókocsiba kényszerűlt Szklerózis Multiplex következtében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.