Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendvédelmi bizottságának fideszes elnöke szerint a Parlament alatti mélygarázs biztonsági rendszere alkalmatlan arra, hogy kiszűrje a „nem jószándékú” behatolásokat – hangzott el a bizottság egyik márciusi ülésén a Népszava szerint. Az ülésen Tóth László dandártábornok, az Országgyűlési Őrség parancsnoka azt mondta, hogy több probléma is akadt már a mélygarázsban, az őrök például csak a behajtó autók rendszámát tudják ellenőrizni, azt viszont már nem, hogy ki vezeti a járműveket, valamint, hogy mit visz benne. Kósa Lajos ezt azzal egészítette ki, hogy már a bankoknál is több körös azonosítás előzi meg a járművek beléptetését, az egyszerűbb rendszer kiépítést viszont ő maga „a haverokkal megbütyköli egy hétvége alatt”. Az ülésen elhangzott az is, hogy a női parlamenti őrök számára nincs megfelelő öltöző az épületben, ezért a nők kénytelenek a képviselői irodaházat használni a Jászai Mari téren és így a női őrök jellemzően nem is a Parlamentben...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Lajos, ne nyúlj semmihez!
A malacoknak reggel adj moslékot, délután lapátold ki alóluk a trágyát és adj nekik megint enni. Napközben ügyelj, hogy el ne romoljon az önitató.
Neked erre van kompetenciád.
Macskaszem
Mitől fostok Lala? Csak nem az átvert, meglopott, árokbarúgott emberektől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.