Kétmillió hordó kőolaj lehet Budapest déli része és Érd alatt. A hivatal szerint "egy város sem akadály", hogy kitermeljék. A Thököly út és Dózsa György út sarka nagyvárosias környék, kevesen képzelnének ide olajkutakat. Ugyanez a helyzet a Népstadion vagy a Groupama Aréna gyepével, a Kerepesi temetővel vagy a Népligettel, és egész Dél-Pest, Csepel és Budafok-Tétény családi házakkal és panelekkel sűrűn benőtt változatos városi tájaival: nem olyan helyek ezek, ahol azt várnánk, hogy nagy léptékben fogják pumpálni a földből az energiahordozót.

Forrás: g7.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
" Azert ennyire nem utalhatja orban a budapestieket."
A kis csúti migráncs MINDEN HATÁRON BELÜLI magyart utál ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Dr plágium: lolo... A vejko majd csak a banyavilagitast adja.
Egyebkent egy vicc: 2 millio hordo olajat Amerikaban egy nap alatt egy tarsasag banyasz ki,... Mi a gocsortos lof@szt erolkodik ez a csuti torpe?
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: sima szokásos pénzlenyúlás, túl lesz 2-3-4Xesen, ahogy szokták a tetűk...
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: De bakker, ez a feltehetoen 2 millio pont arra eleg, hogy statikailag egy oriasi terseg visszafordithatatlanul megroggyanjon! Hat a francba, ezek szo szerint maguk alatt vagjak a fat!
Hiszen azon a teruleten sok vezeto fideszes is el, azoknak a vagyona is eltunik a francba - (mondjuk ezt nem sajnalom) - de ez sem jut el a tudatukig? Hat fogadni merek, ezek a kutba is beleugranak gondolkodas nelkul, ha a kedves vezeto azt keri! Felelmetes! Fanatizalva, mint a naci Nemetorszagban hitler hivei...Ezek tenyleg arra vagynak, hogy valaki szetloje a valagukat
Qqberci
Ha meg a budai hőforrások elapadnak, akkor így jártunk...
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: " Hat a francba, ezek szo szerint maguk alatt vagjak a fat!"
Nem,már minden fát kivágtak a városokban... Pont leszarják, milyen károkat okoznak, a zannyukat is 2 Ft.-ért...
Ez lesz a vesztük, anyagi belháború fog végezni velük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.