A Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány közösen nyerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közvélemény-kutatásra és tanulmányírásra vonatkozó közbeszerzését – írja a 24.hu. Az 1,3 milliárd forintos keretszerződés szerint a nyertesek Magyarországon a gazdasági kilátásokat és a szociális változásokat, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában és Szerbiában pedig a határon túli magyaroknak a magyarországi helyzethez való viszonyulásait vizsgálják.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van olyan társaság, amelyiknek nem a pénzhez való hozzájutás a bonyolult, hanem az elnyerhető pénznek nevet adni. Egy újabb példa erre.
Vajon kik lehetnek ezek a Századvégesek? Vagy olyan jó munkát végeznek?
Nessy
A következő "kutatási" témának ajánlom a Vöröshangyák nemi életét! Értelme kb. annyi!
RonaGyuri
@namihami: @Nessy: rz még csak hagyján, bár elég a család és a rokonok megkérdezése, de ezek a majmok számukra idegen országokról is - európai demokráciák - nyilatkoznak, persze nagy pénzekért! S persze jobban tudják, mint azok maguk!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.