Először Budaörs, Budafok, Kamaraerdő és Gazdagrét környékéről jelentettek rettenetes bűzt, később az egész fővárosra rátelepedett a trágyaszag.

Orrfacsaró bűz lepte el Budapestet, már a meteorológiai szolgálat is ezen viccelődik
Fotó: Pixabay

Az Index írta meg, hogy szörnyű büdös van Budapesten, a szag forrása egyelőre ismeretlen, a gyanúsítottak között van Zsámbék – a polgármester tagad - és a gyermelyi tésztagyár is.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere Facebook oldalán azt írta, állítólag Zsámbékon nedvestrágyáznak, és a nagy szél viszi szét a szagot.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szintén Zsámbékot kiáltotta ki bűnbaknak, az Országos Meteorológiai Szolgálat pedig vicces poszttal kommentálta az eseményt:

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@nezelodo: Elég, ha a modortalanságot kéred számon, mint nevelési hiátust!
Sámannus
A trollocskáknak úgy látszik nem büdös, mert nem Magyarországon laknak.
A moszkvai panelban nem érezni. szintén más az illat a fidesz médiának Az MTI-nek kifejezetten kellemes.
Egyébként nem régen egy fürj tenyésztelepen volt elképesztő trágyabűz.
A kép is hasonlót mutat. A mennyiségéből adódóan érdemesebb valóban elföldelni, vagy komposzttal gyorsan elkeverni.
Az ilyen környezetszennyezés nagy valószínűséggel sok csókost vonz, akik bátran piszkolhatnak bárhol., vagyis ez közvetlenül az erős(szagú) Magyarország ajándéka a kifogyhatatlan bizalmat jutalmazó polgároknak
nezelodo
@Sámannus: Nem lenne a hígtrágyázással baj, mert valószínűleg ez történik, de vannak évszakhoz, hőmérséklethez és talajműveléshez kötött szabályok, amit be kellene tartani. Hiába vergődnek (itt is ) az elkötelezett hívek, mert ezt a családi gazdaságokra nem nagyon lehet rátolni, mert ahhoz ipari méretű állattartás, és a rendelkezésre álló hatalmas EU-s támogatás kell. Ismerve a tulajdonviszonyokat nem a propagandában harsogott és "agyon támogatott" családi földművelők a ludasok.
Eladott Ország
A Budapestiek ennyire szarul érzik magukat, pedig a Várban ott fent, ott székel az, akitől ömlik a szar lefelé, és nem veszi észre a sok szar alak, hogy a szar alaktalan, ha fentről folyik. A szar forrását a Várban keressétek, gyerekek! A Budát belengő szarszag kapcsán indult a csevegés, a vidéken élő öntudatos proletár mondta a fővárosinak, hogy ne zavarja őket a bűz, hiszen ők választották meg a jelenlegi kormányt, az sem rózsaillatú. Közben meg nem, nem a főváros tartja életben a maffiát, hanem a leszakadó vidék. És ráadásul ez a vidék nem is tudja, hogy leszakad. Nem tudja, nem is tudhatja, hiszen annyira nincstelen, hogy semmit nem lát a világból csak azt, amit a kormány mutat neki.
Sámannus
@nezelodo: Nem nevezném családi vállalkozásnak a környezetszennyezés!. Ez sima fidesz vállalkozás a tolvajtempóra jellemzően nincsenek tekintettel senkire, semmire. A fidesz nagy hatalmú támogatói a fidesztől is függetlenek. Nagy valószínűséggel ezek is felszívónak. Ha elmarad az uniós pénz ezek a szarból is pénzt csinyának, ha másképpen nem megyen zsarolással. A halfarok sem tud értelmeset szólni, csak a haját tépi. Ahelyett, hogy tüzet oltana a tajgában itt vállal szarbányainak jószolgálatot. Láthatóan neki bűzös trágyaillat az élvezetek netovábbja.
nezelodo
@Sámannus: Ahogy körülírtam, ezt csak nagyban lehet csinálni! Lefogadok, Csákvár, Herceghalom, (Orbán birtokok, az egykori Állami Gazdaságok) területeiről származik a bűz. Ilyen melegben egyáltalán nem végezhető hígtrágya kiöntözés, egyébként is azonnali beszántás tárcsázás nélkül egyetlen esetben sem lehet elvégezni. Na de ki mer ezeknek a maffiózóknak reklamálni?! A zemberek? Azok csak a vastag dumában és választáskor számítanak nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.