Körözést indított a rendőrség a 11 éves Nagy Dorottya ügyében.

Eltűnt egy 11 éves kislány Budapestről – 15 éves fiúval mehetett el
Fotó: rendőrség

A lány augusztus 8-án délelőtt elment otthonról. A bejelentést a gyermek édesanyja tette, mert amikor a munkahelyéről felhívta, a kislány nem vette fel a telefont, és amikor hazaért, már nem találta otthon gyermekét. A kislányt a rendőrök jelenleg is keresik, aki egy térfigyelő kamera felvétele szerint egy farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el otthonról. Nagy Dorottyánál egy kisebb, valamint egy nagyobb méretű piros bőrönd van. Elképzelhető, hogy Nagy Dorottya egy 15 év körüli fiú társaságában van. 

A 11 éves gyerek körülbelül 158 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, és hosszú barna hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nagy Dorottya felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ha jól tudom 12 éves kor alatt nem lehet felügyelet nélkül hagyni a gyerekeket (tudom ez nagy probléma a szülőknek). Nehogy még az anyukát kapják elő...
KisGenyo2
@Dr plágium: Ilyen szabályzás Magyarországon nincs. Angliában van.
Más kérdés, hogy szerintem baromság is lenne. Tudok olyan 7-8 évesről aki simán elvan otthon egyedül (persze nappal). Sőt annak idején én is ilyen voltam. ;-)
ila51
@KisGenyo2: Ott még kutyát is úgy lehet tartani , ha max . négy órát van magára hagyva
Dr plágium
@KisGenyo2: Nálunk sem volt másképp, 6 évesen egyedül mentem iskolába és haza aztán este hazajöttek a szüleim. Azért azt sem szabad elfelejteni akkoriban nem leselkedett ennyi veszély a gyerekekre mint manapság. Elfogadom a szülő képes eldönteni hogy a gyereke elég érett-e, de ebben az esetben úgy tűnik nem kellett volna...
Kanadában is szigorúan szabályozzák 12 éves kor alatt nem lehet egyedül hagyni őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.