Cáfolták, amit az áruházlánc állít: nem az ő érdekük volt az akciózás. A 99 forintos kilónkénti dinnye lavinát indíthat el, ami nehéz anyagi helyzetbe hozza a termelőket. A Magyar Dinnyetermelők Egyesülete szerint a dinnyepiaci helyzet jelenleg nem indokolja a felelőtlen áruházi akciókat, az egyesület határozottan cáfolja, hogy a termelők érdeke az akciózás – közölték

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
lekközelebb megszólalnak még a dinnyék is
lusta
Közben a dinnye a németeknél (Kaufland) most 49 centbe kerül, a lengyeleknél 1,11 zł. Közben oda is kellett szállítani.
namihami
Miért van az, hogy az emberek szivesebben vesznek dinnyét 99 froncsiért 150-170 helyett? Talán kimondhatjuk, hogy a nép nem hülye?
(de egyébiránt ez mindenféle termékre igaz)
És úgy mellékesen:: gondolom másoknak is, de nekem már sikerült többször is olyan "" valódi magyar dinnyét"" venni, amihez egy becsületes kereskedő azonnal adná a kaprot is.
Valaha a dinnyét meglékelte a kereskedő, ha tök volt, akkor nem vettük meg. Furcsa módon akkor is megérte a termelése. Pedig akkoriban 1 azaz egy froncsi volt kilójs a Garayn. Jaj, de utáltam gyerekként a "" cekkerben"" cipelni hazáig.
man at work
A 20 forint az egy kis összeg, de sokszor 20 forint az már egy nagy összeg?
Ezek képesek 20 forintér megb... meghágni az anyjukat is.
Nagyon magyar mentalitás.
Nessy
Nos, lehet 159 forintér adni kilóját, mint a CBA, ami ugyebár a mi üzletláncunk, csak ahogy mondják, nem fogy a dinnye! Pedig tényleg nép-nemzeti! Van egy piros ehető rész, legalább egy ujjnyi fehér rész, ami már ehetetlen, és végül a zöld héja!
Nessy
@namihami: Ne is mondd! Ha "kis dinnyét" vett anyánk, az minimum 3 - 4 kiló volt.
Nessy
@Mirabilis: Miután nehezen mozgok, apróbb dolgokért oda megyek, mert az van közel. A nehéz dolgokat az ifjúság hétvégén az Auchanból elhozzák. Gyümölcs, zöldség, hús a piacról. kenyér a pékségből. Meg van a napi séta. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.