Az M1-es autópályán terelések miatt lassul be a forgalom.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 31-es és 19-es km-ek közötti terelésben lassabb az előrejutás, alkalmanként torlódásra lehet számítani.

Útinform: araszolnak a járművek az M0-s déli szakaszán

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az M1-es irányába vezető oldalon, Halásztelek és Dunaharaszti között araszolnak a járművek. 25-30 perces az időveszteség. Az ellenkező M5-ös felé vezető oldalon, Nagytéténynél és a szigetszentmiklósi csomópontnál araszolnak járművek, és a 20-as km-nél egy műszakihibás személyautó miatt csak a belső sáv járható, 50-55 perccel nőhet a menetidő.

Már élénkül a forgalom a főváros felé, lelassul a haladás:

- az M3-as autópályán a bagi és a gödöllői szakaszon, valamint az M0-s autóúttól befelé,

- az M2-es autóúton Göd térségében,

- a 4-es főúton Monortól,

- a 31-esen Mendénél,

- a 32-esen Jászberény és Jászfényszaru között.

Burkolatfelújítás az M1-es autópályán

Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon a 31-es és a 19-es km között burkolatfelújítás kezdődött. Bicske és Biatorbágy között a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezet oldal belső sávján halad. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a járműveket a külső és leálló sávra terelik.

A terelés miatt a főváros irányába a 26-os km-nél lévő herceghalmi csomópontban nem hajthatnak le az autópályáról. Legközelebb a következő csomóponton keresztül fordulhatnak meg, majd a Hegyeshalom felé vezető irányból térhetnek le az autópályáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.