A sétára várnak mindenkit, aki kirekesztettnek érzi magát és aki elfogadja, hogy sokfélék vagyunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Olyan morbid ez ez egész, amely CSEPP A TENGERBEN ahhoz képest, hogy a régi világból a Coca-cola és egy olyan HATALOM, és LÓVÉ éhes maradt, akinek a HATALOM fegyver a kezében:
.
---- Orbán Viktor: Ha csak egy dolog marad a régi világból, az a Coca-Cola
.
nepszava.hu/3045870_orban-viktor-ha-csak-egy-dolog-marad-a-regi-vilagbol-az-a-coca-cola
.
Nem történt egyéb, mint ezzel a BOLDOGGAL eggyel több kezdet el sipákolni a BÁRSONYHOKEDLI reményében, aki nincs tudatában annak, hogy ŐFÉLESÉGE, még a közjogilag érvénytelen alapizében
.
„XV. cikk (1) A törvény előtt mindenki egyenlő. Minden ember jogképes.”
.
„XV. cikk […] (2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja.”"""
.
Akkor KI AZ A MINDENKI vetődik fel a kérdés!
reagens
A Cola kiállt a buzik többlet jog követelése mellett! Nem illetik meg őket többlet jogok és különleges bánásmód, csak mert ilyen szerencsétlenek!
Aki Én
@reagens: @Eriksson: a cola nem tesz mást, mint kiáll a sokat emlegetett európai és keresztény értékek mellett, és teljes joggal elítéli a kirekesztést, társadalmi csoportok megbélyegzését. Ha lenne csepp eszetek és nem lennétek ekkora faragatlan buzik, ti is értenétek.
reagens
@Aki Én: Ki rekesztette ki a buzikat? Úgy élik az életüket, mint bárki más! Azt tesznek, amit a többiek is tehetnek.
A többség viszont nem tűri már az agresszív buzi propagandát, a gyermekek megrontását és a többletjogok követelését! Épp ezért a buzi lobbi fasiszta és agresszíven többség ellenes propagandát folytató aktivistái és eszméje ellen fel kell lépni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.