Betegsége miatt nem indul újra Miskolcon a polgármesterségért Kriza Ákos, aki a Fidesz-KDNP színeiben második ciklusát tölti a város élén, a kormánypártok jelöltje a posztra Alakszai Zoltán, aki jelenleg Miskolc jegyzője.

Kriza Ákos pénteken a miskolci városházán újságíróknak azzal indokolta a döntést, hogy

több mint tíz éve betegséggel küzd, emiatt úgy érzi, hogy újabb ciklusnak nem vághat neki.

Döntéséről tájékoztatta a Fidesz elnökségét, és azt javasolta, hogy az októberi önkormányzati választáson Alakszai Zoltán, a város jegyzője legyen a polgármesterjelölt, aki jól ismeri a város ügyeit, örömeit, bajait.

A polgármester emlékeztetett arra, hogy 2010-ben vették át a város vezetését, azóta sokat fejlődött Miskolc.

Kósa Lajos, a Fidesz országos kampányfőnöke úgy fogalmazott, hogy elfogadták, tudomásul vették Kriza Ákos döntését.

A párt nevében arra kérte a miskolciakat, hogy szavazataikkal támogassák jelöltjüket, és segítsék abban, hogy folytatódjon a városban kilenc évvel ezelőtt megkezdett munka.

Elmondta: mindent elkövetnek azért, hogy Miskolc fejlődése a továbbiakban is töretlen legyen a mostani sikeres évek után is.

Alakszai Zoltán megköszönte a bizalmat, illetve azt, hogy az elmúlt öt évben együtt dolgozhattak Miskolc fejlődésért a polgármesterrel.

Közölte azt is, hogy jegyzőként megfelelő ismeretekkel rendelkezik a városról, a fejlesztésekről, amelyek megválasztása esetén folytatódnak.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/MiNap online

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"több mint tíz éve betegséggel küzd, emiatt úgy érzi, hogy újabb ciklusnak nem vághat neki", akkor mikor dolgozott Kriza úr. Jobban örültek volna a Miskolciak, ha azt a páratlan tudását inkább Romániában hasznosította volna, mert akkor a megyeszékhely biztos jobban járt volna. Egy Eger városnyi ember hagyta el a várost uralkodása alatt. A 13 milliárdból épített diósgyőri stadiont, a DVTK otthonát, amelynek avatóján Kriza Ákos miskolci fideszes polgármester beszédét éles füttykoncerttel fogadta a közönség. Hiába, Soros keze bármeddig elér. Erről pedig Gulyás Gergely, vadonatúj miniszterelnökséget vezető miniszter és kacagtatóművész jutott eszembe, aki egy interjúban arról beszélt, hogy várakozásai szerint 4-5 éven belül a legtöbb egészségügyi intézmény a 21. század színvonalának megfelelő állapotba kerülhet. Azt ugye tudjuk, hogy Rákosi esetében ebből hat év elég volt, és utána már jött is a köztársaság téri sortűz, meg az Andrássy úti akasztgatások? A "bonszájdúcse" meg vígan éli a világát, még rá is szavaz a sok stockholm-szindrómás idióta falusi szeszkazán.
indavideo.hu/video/Diosgyori_stadionavatas
Kriza Ákos fideszes polgármesternek – minden szándéka ellenére – sikerült elérnie, hogy Miskolc az ételosztás miatt kerüljön a figyelem középpontjába, miután visszautasította a Gyermekétkeztetési Alapítvány felajánlását. Mikor felháborodott civilek ételosztást szerveztek, ahol az éhező emberek gyakorlatilag összeverekedtek az élelemért, akkor Kriza utólag arról panaszkodott, hogy letaposták a frissen ültetett rózsákat a Polgármesteri Hivatal előtt. A politikus utóbbi kijelentésére válaszul az ételosztást is szervező miskolci civilek flashmobot hirdettek "Rózsák háborúja" néven.
www.zoldhirado.hu/fideszes%20nyomor%2001200017654.jpg
Borsodi
Példáját követhetné a többi fideszes zsebre dolgozó, polgár mester is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.