Meg kellett állítani két InterCity vonatot Hort-Csány állomás közelében péntek délután, mert a váltó nem megfelelő irányban állt – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Majdnem összeütközött két InterCity Heves megyében
Fotó: Wikipédia

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a Hatvan felől Miskolcon át Nyíregyházára tartó Rózsa InterCity lassú sebességgel haladt ki az állomásról, mikor a mozdonyvezető látta, hogy a váltó nem a megfelelő irányba áll, ezért megállította a vonatot. A szemből, Miskolc felől Hatvanba tartó Borsod InterCity-t

egy kilométerre az állomástól állították meg a helyzet tisztázásáig.

Az eset miatt a rendőrség is nyomoz, emiatt Hatvan-Hort-Csány-Vámosgyörk között szünetel a vonatközlekedés, az utasokat vonatpótló buszok szállítják.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Yoda69: Ez nem a degeneràlt paptetű.
Stilusból ítélve inkàbb a hülye, de okosnak magàt beàllítani akaró vergődő.
Egy bőlcs ember szerint, nem baj ha az okos hülyéskedik.
Az màr inkàbb baj amikor a hülye okoskodik.
Az utóbbinak élő példàjàt làthatjuk @reagens: hozzàszólàsaiban.
Mint az itt kommentelő narancsködös szarosszàju fizetett barmok akàr műveltnek làtszodó akàr iq nuku belapàtolàsaiban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Ezért vajon ki a felelős??? A nagy meleg???
papa.49
@ágimami: Majd kitalálják, de egy biztos az a kép amit az egyik utas készített az állomás kijáratánál az bizonyítja megy a hazudozás !!! A két mozdony közti távolság kb 120 méter, a vontatási hálózat oszlopai 50 méterre vannak egymástól, és a bejárati jelző még kb. 2 méterrel van távolabb !!!
1 a kijáraton lévő vonat előtt nem is ÁLLT HELYESEN A VÁLTÓ,
2 a bejáró vonatnak volt a váltó beállítva,
3 ki se lehetett volna engedni azt a vonatot ami az állomásról indulni készül !!!
Málna
@papa.49: Vagy azt bizonyítja a kép, hogy a veszély elmúltával közelebb engedték a bejövő vonatot, hogy az utasoknak ne kelljen sokat gyalogolni az átszálláshoz.
papa.49
@Málna: Idefigyelj ne ezt a képet bámuld amit a máv. rakott fel hanem azt amelyiket egy utas készített a vonat ablakából !!!
A másik dolog meg az a VÁLTÓT NÉZD az MERRE ÁLL, A SZEMBEN JÖVŐ VONATNAK ADOTT UTAT, EZÉRT MONDTAM, KIENGEDTÉK EZT A TUJÁT A ROSSZUL ÁLLÓ VÁLTÓRA, VAGY A ,,VEZÉR,, SIETETT !!! A VÁLTÓ ,,FELVÁGÁSÁBÓL,, TÖMEG BALESET IS LEHET !!!
Nem tudom elhinni, hogy ennyire ,,belém esetél,, hogy nem tudsz leszakadni rólam !!!
Málna
@papa.49: Azóta már olvastam is, egy kilométerre állt meg egymástól a két vonat, később engedték közelebb az állomáshoz a befutó vonatot. Ekkor készíthette az olvasó a fotót. Gondolkozz néha egy kicsit, nem kell mindenhol ellenséget keresni és a levegőbe beszélni.
Azt meg nem értem, miért jössz mindig a váltóval, megírták, tudjuk, hogy azzal volt a probléma.
papa.49
@Málna: Verébbel nem sakkozom VILÁGOS !!!
Yoda69
Ez mar hanyadik major a MAV-nal rovid idon belul? Es a management meg minding a helyen a van. Az igazgato 5 milliot tesz zsebre havonta, az adofizetok penzebol. Vajon hany adofizetonek kell majd meghalnia ahhoz hogy kiboruljon a bili?
reagens
@Yoda69: Megint a magyarok ellen jöttél uszítani és Magyarországot mocskolni?
Mi köze a vasút biztonságának a vezető fizetéséhez? Ez vagy műszaki hiba, vagy valamilyen emberi mulasztás! Máshol a világon nem történik ilyen? Például nálatok Indiában?
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 11:23;Smajda Attila Miskolc–Repülőtéren rátermettségének köszönhetően akadályozta meg két személyszállító vonat összeütközését, 2019. márc. 8.-án.
www.vdszsz.hu/page/13/artID/7260/html/kituntettek-hosiesen.html
Yoda69
@reagens: Te bocskoros paraszt, ne szolj bele a magyarok dolgaiba. Azt hiszed nem ismerem fel a stilusod? Te a disznobaszo durbincs vagy egy masik nick alatt. Idiota!
papa.49
@Eladott Ország: A ,,kolléga,, azt írta legutóbb ,,a váltóval volt a baj, hogy nem jól állt,, ehhez csak annyit ha az a kurva váltó ,,jól áll,, akkor a nyílt pályán ütköznek a vasak !!! Ismerve a W 43. képességeit kb. 60 km/ó tempónál az már 120 km úgy a mozdonyon kívül még a kocsik is lerepültek volna a pályáról !!!
Itt vagy a forgalmista, vagy a vezér (mozdonyvezető) hibázott, mert nem lett volna szabad ELINDULNIA SE AZ ÁLLOMÁSON LÉVŐ SZERELVÉNYNEK !!!
reagens
@Yoda69: Válogasd meg a szavaidat magyargyűlölő! Ott Indiában talán elviselik ezt a stílust, de itt nem tolerálják.
Hungarofób idegen vagy, aki belebeszél a magyarok dolgaiba és uszít Magyarország ellen!
Vitatkozni ostoba vagy, tudatlanul és érvtelenül fröcsögsz, idegen érdekeket támogatva rátámadsz a hazánkra! Az ilyennek igen hamar felismerni!

Mennyit fizetnek érte, hogy a magyarokat mocskoljad?
Málna
@papa.49: Mindig ezt írod kínodban, ha már érdemben nem tudsz reagálni. Szóval bóknak veszem.-:)
Málna
@Eladott Ország: Ha valaki másképp látja a dolgokat, mint te, még nem feltétlenül fideszes. Ne legyél már ennyire egyszerű...
papa.49
@Málna: Te szerencsétlen hülye mást már nem tudok mondani, ha azt a vonatot kiengedik az állomásról a NYÍLT PÁLYÁN ÜTKÖZIK ÖSSZE A KÉT SZERELVÉNY !!!
A váltó meg azért állt úgy ahogy állt, mert a SZEMBŐL ÉRKEZŐ VONATNAK KELLETT VOLNA ELŐBB BEÉRKEZNIE !!!
Málna
@papa.49: Válogasd meg a szavaidat, nem a hátsódból rángattál elő.
Picit sem érdekel, hogy melyik vonatnak kellett volna előbb elhaladnia az adott területen. Én csak arról beszéltem, hogy hány méterre állhatott meg egymástól a két vonat és mikor készülhetett a fotó. Szóval ne terelj. Ha már nincs mondanivalód a témában, akkor felesleges mellébeszélni.
Yoda69
@reagens: Te szerencsetlen 1 bites fideSS fan. Itt csak the lehetsz magyarellenes hazaarulo, mert aki ezeket a maffiozokat tamogatja, az bizony hazaarulo. De mar nem soaking rontod itt a levegot, logni fogsz poraztartoddal egyutt.
verőce21
Ezek a "majdnem" hírek éltetik a gumicsontra éhes lipsiket. :)
reagens
@Yoda69: Nem fogok veled trágárkodási és személyeskedési versenybe kezdeni. Konkrétan a magyarság és Magyarország ellen uszítasz de csak az idegességed tudod felmutatni. Észt nem viszel bele csak gyűlölködsz és mocskolódsz.
Minek tanultál meg magyarul? Pénzért szidni bennünket? Szánalmas.
papa.49
@Málna: Nazsgem a másik meg nem én szóltam hozzád hanem TE UGATSZ ITT NEKEM BAROMSÁGOKAT !!!
papa.49
@Eladott Ország: A második képedet elmentem mert még jó lehet ...
Eladott Ország
@Málna: ma, 11:58; Írod: "Ha valaki másképp látja a dolgokat, mint te, még nem feltétlenül fideszes."
Zászlót bontott a mégjobbik. A legjobbik. A Mi Hazánk mozgalom bejelentette, hogy párttá alakul. Dúró Dóra kedves, gödröcskés arcú mosolyával, Toroczkai László és Novák Előd jóképű fiatalemberekkel. Már nem a fidesz szárnyai alatt megerősödött Jobbikban kapálgatják az ordas eszméket, hanem elérkezett az ideje, hogy átálljanak egy másik parcellába.
Az ifjú nemzetmentők az öreg nácik tapsvihara közben elmondták, hogy fehér szigetet akarnak létrehozni Európa közepén. Akkor is, ha megmarad az Unió és akkor is, ha felbomlik. Itt rend lesz, fegyelem, hazaszeretet és fajvédelem. Szaporodnak és sokasodnak. Nemzeti rockra vigadnak sírva. A cigányság lélekszáma megduplázódott, miközben a fiatalok elhagyják az országot, hüppögik a zászlóbontók. Előkerült hát megint a cigány-kártya és volt lelkes közönség, az ilyesmire mindig van. Dübörög a hazaszeretet, a hon védelme, a nemzeti identitás mindent felülíró csodálatossága. A fehérbőrű, magyar, keresztény, sokgyermekes hazaszeretet gyökeret eresztett és hamarosan szárba szökken.Addig is, Dúró Dóra megkapja a fizetését a köz pénzéből, a pártnak is bizonyára csurran-cseppen valami módon, a propagandisták tolják majd a szekeret – tessék csak már most szétnézni a kormánymédiában, miközben hangosan óbégatnak, hogy ők éppen megállítani akarják és a végén, amikor dönteni kell, hogy hova húzza az ember az ikszet, kiderül, hogy bizony Orbán Viktor az a legnagyobb humanista, aki képes megakadályozni az elvakultan szélsőséges eszmék teljes térhódítását.Egy demokráciában hogyan is lenne lehetősége a kormánynak megakadályozni egy párt létrejöttét? Sehogy. Csak azt tudják meggátolni, hogy hatalomra kerüljenek a szélsőséges erők. Azt is csak akkor, ha ők kerülnek hatalomra. Megint. Hamarosan pedig olyan sem lesz, aki ilyesmiről beszélhetne, írhatna. Nem lesz ki és nem lesz hol. A demokrácia már csak így működik. Itt nálunk, a fehérek szigetén.
Yoda69
@reagens: Azt jól teszed. Vissza is huzhatnal a romanokhoz. Az ottani blogba irogass, semmi közöd Magyarországhoz. Azt hiszed mert O1G megvette a szavazatodat attól már magyar vagy? Seggfej.
reagens
@Yoda69: Átmentél primitívbe magyargyűlölő idegen. Pénzért szidod itt a magyarokat és van képed visszaszólni?
A mocskolódáson és személyeskedésen kívül semmit nem tudsz.

FIZETETT TROLL VAGY! Ez kétségtelen de még műveletlen suttyó is.
Befejeztem veled. Szórakozz a hasonszőrű ostobákkal!
reagens
@Eladott Ország: Csak személyeskedni tudsz értelmesen szólni nem? Nem érdekel a személyeskedés mert csak az ostobaságot mutatja.
Yoda69
@reagens: Hol szidtam a magyarokat te szerencsétlen? Té még nem vagy magyar. Ostoba román bocskoros suttyo vagy
Málna
@papa.49: Ezek az érvek, papa...Mint az oviban. De szánalmas...
reagens
@Yoda69: Magyargyűlöleted süt és a trágárságodban a primitívséged is.
Nem beszélgetek veled mert nem érdekel a személyeskedésed!
Tanulj meg viselkedni ha emberekkel akarsz beszélgetni!
Yoda69
@reagens: Emberekkel tisztesegesen beszelek. Te NEM tartozol ebbe a csoportba.
koszpeko
@Yoda69: Ez nem a degeneràlt paptetű.
Stilusból ítélve inkàbb a hülye, de okosnak magàt beàllítani akaró vergődő.
Egy bőlcs ember szerint, nem baj ha az okos hülyéskedik.
Az màr inkàbb baj amikor a hülye okoskodik.
Az utóbbinak élő példàjàt làthatjuk @reagens: hozzàszólàsaiban.
Mint az itt kommentelő narancsködös szarosszàju fizetett barmok akàr műveltnek làtszodó akàr iq nuku belapàtolàsaiban.
Yoda69
@koszpeko: Csak nicket cserélt ez a degenerált. De a pökhendi stílusa elárulja magat.
Eladott Ország
@Pegero: Te elmebeteg fideszes f@szfej, agyatlan barom! A kommunistákat és jogutódjait ( 3-4 -ed rendbeliek) a fidesz soraiban kell keresni, de oda is a legalja jutott! Ahányszor napirendre került az ügynöktörvény a fidesz politikai prostituált és bűnöző banda mindig beleszart a ventilátorba. Meddig akartok még kommunistázni te szarházi, harminc évvel a gengszterváltás után?!
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
Kookas
@Eladott Ország: akkor én nem vagyok magamnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.