Feltehetően homofób indíttatásból történt a támadás.

Megvertek egy fiatal lányt a bényei falunapon, mert szivárványos táska volt nála

Durván összevert egy középkorú férfi egy 19 éves budapesti lányt Bényén, vasárnap hajnali egy óra tájt – az áldozat elmondása alapján azért, mert szivárványszínű táskát viselt – írja a Népszava.

Kurucz Boglárka Facebookon mesélte el, hogy mi történt:

Ahogy táncoltam egy barátommal a sátorban, egyszercsak megjelent hátunk mögött egy ember. Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz. Rasszista és antiszemita, de még hozzá homofób is. Felkapta a táskám és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni mégis mi az amit a kezében tart. Táska. –Feleltem értetlenül, csak arra tudtam gondolni hogy részeg lehet, persze ez sem állt messze az igazságtól. Ezután finoman megpróbáltam elvenni tőle de rángatni kezdett vele együtt, majd egyre hangosabban kezdett üvöltözni velem, trágár kifejezésekkel illetett és felismerve a szivárványt arra következtetett hogy leszbikus vagyok. Megijedtem és gondolkodás nélkül leöntöttem őt, de ettől csak még jobban elborult az agya. A következő pillanatban lendítette az öklét és arcomba vágott vele.

- írja a lány, akinek segítségére siettek ismerősei, de a barátja nagypapáját úgy megütötte a kötekedő, hogy a bácsi elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Boglárka a Népszavának elmesélte, hogy a bántalmazás után támadója visszament bulizni, mintha mi sem történt volna. Valamint azt is, hogy a kórház, ahol ellátták sérüléseiket, feljelentést tett az eset kapcsán mivel a 65 éves férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Felháborító, ami már ebben a szerencsétlen országban történik!!! Ez mind-mind egyszemélyben orbán, tágabb értelemben a fidesz-kdnp felelőssége!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Felháborító, ami már ebben a szerencsétlen országban történik!!! Ez mind-mind egyszemélyben orbán, tágabb értelemben a fidesz-kdnp felelőssége!!!
Eriksson
"Megijedtem és gondolkodás nélkül leöntöttem őt"
Eriksson
Lehet, hogy mégsem a szivárványos táska miatt kapta a maflást?
reagens
Nem kéne provokálni a normális többséget és nem szakadna el a cérna.
Cincinntatus
"Megijedtem és gondolkodás nélkül leöntöttem őt".
Ezt megelőzően a nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz felismerve a szivárványt arra következtetett hogy Boglárka leszbikus és nem értette, hogy miért kell propagálnia egy nyilvános rendezvényen a homoszexualitást?

Nem volt elég neki a Budapest Pride?
Irritáló és teljesen értelmetlen volt ez a felvonulás. Senkit nem érdekel mit csinálnak a négy fal között, ezzel viszont kivívják az emberek ellenszenvét..

Persze, a balos pártok ott mutogatják magukat, hátha ezzel pár ezerrel több szavazójuk lesz.
Céljuk: A társadalom megszégyenítése, és annak a tudatosítása, hogy velünk azt csinálnak amit akarnak.
Szánalmas, ha valaki csak arra tud büszke lenni, hogy képes provokálni a normális embereket.
Málna
@reagens: Provokálni? Egy színes táskával? Ezt komolyan gondolod?
Eriksson
@Cincinntatus: Nem lesz több szavazatuk a balos pártoknak. Még annyi se, mint amennyi lehetett volna. Buzisággal nem lehet választást nyerni.
Málna
@Jozefina: Miért akarjátok mindig másra tolni a felelősséget? Nem lehet, hogy maga az elkövető a hibás? Csak így, egyszerűen.
reagens
@Málna: Bizony. Nem kéne reklámozni a buzeranciát és hergelni a többséget.
Előítéletes uszító és koncepciózus firkálmány. Ellenszenvet akar kelteni a magyar érzelműekkel szemben és gúnyolódik. Honnan tudja hogy milyen belső tulajdonságai vannak a jogosan felháborodó leöntött és provokált férfinak? Hányinger moslék uszító magyarellenes cikk.
Málna
@Cincinntatus: A felvonulásban pontosan mi volt irritáló? Hogy az emberek buliztak egyet és jól érezték magukat?
Málna
@reagens: Mivel hergelnek téged? Úgy látom, hogy te magad keresed ezeket a cikkeket, saját magad bosszantod vele.
A magyar érzelmű az a homoszexuális ellentéte? Vagy hogy jön ez ide?

Abban lehet, hogy igazad van, hogy uszító a cikk, de egyébként én értem, hogy miről beszél a lány. Tényleg van ez a 'mélymagyar' típus, messziről felismerni (és jobb elkerülni) őket.
reagens
@Málna: Javaslom olvasd el a cikket hogyan uszít a nemzeti érzelmű magyarok ellen.
Yoda69
@reagens: Hú te aztan nagyon melymagyar vagy jóember. Jol beleillenel kubatov elvtárs keretlegenyei közé.
Málna
@reagens: Ezek - akikről a lány beszél és akikre én is gondolok - nem nemzeti érzelmű magyarok, hanem primitív, agresszív kis emberek, akik attól érzik magukat valakinek, hogy csapatokba verődve hőbörögnek és az a kedvenc elfoglaltságuk hogy mindig keresnek maguknak egy ellenséget, aki ellen háborúsdit játszhatnak.
papa.49
Mivel évekig (40 év) a szomszéd faluban éltünk elmondom ott bál ritkán volt verekedés nélkül, de eddig nem ilyesmiért verekedtek az emberszabásúak !!!Megfogom kérdezni a fiaméktól akik most is ott laknak, hogy ki volt ez a BÁTOR LEGÉNY AKI EGY CSAJT, MEG EGY ÖREGET ÖSSZETUD VERNI !!!
Eriksson
@Horizont: Ez egy kérdés feltevése a lánytól idézett "Megijedtem és gondolkodás nélkül leöntöttem őt"-tel kapcsolatban.
"Lehet, hogy mégsem a szivárványos táska miatt kapta a maflást?"
Mi ezzel a problémád?

Cincinntatus írja:
"Persze, a balos pártok ott mutogatják magukat, hátha ezzel pár ezerrel több szavazójuk lesz."
Erre reagáltam:
"Nem lesz több szavazatuk a balos pártoknak. Még annyi se, mint amennyi lehetett volna. Buzisággal nem lehet választást nyerni."

Miért kell neked mindent megmagyarázni?
Nessy
Mi köze egy szines csíkos táskának és egy nem komplett kopasz "bátorságának' a választáshoz? Egyáltalán egy csikos táska miért jelez nemi identitást? Akkor nem kevés "buzi nő" szaladgál, miután éppen megint divat, de akad, akinek még régebbről is akad odahaza. És szerintem semmi közük a párt csatározásokhoz.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 18:23
Esetleg azért kapta,mert anyád egy repedt sarku lotyó volt.
Itt már semmi sem biztos.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 20:00
A fidesz is tele van buzival mégis nyertek.
Eriksson
@durbincs: Horizont egy széplelkű öreg hölgy, eszem a szívét. Csak néha kirándulnak nála az e, és i kuk.
Nessy
@durbincs: @Eriksson: Nem gondoljátok, hogy finoman szólva is modortalanok vagytok? Azért mert valaki idős, még nem demens, és ostoba, ha annak gondolják is sokan! Van egy rossz hírem! Ha nem esik a fejetekre egy féltégla, még ti is lehettek idősek, és nem tudjátok, ti mennyire lesztek ketyerék!
Nessy
Grácia árva fejemnek! Évtizedek óta szeretem az Oz c. filmből a Szivárvány dalt Judy Garland előadásában.
csipetke
Ez a kislány kizárólag ennek az idióta,uszító,kirekesztő kormánynak/orbánnak,és buzgó seggnyalóiknak köszönheti ezt a támadást.Sőt,nyugodtan mondhatom,hogy orbánnak,hiszen ő a kormány. Egyetlen tökös ember nincs a kormánytagok között,aki ellent mer mondani a puhosnak,így hát amit orbán kitalál,azt szajkózzál ezerrel.Ez a kormány a világ,és a mi szégyenünk,hogy nem zavartuk el őket a francba már régen.Amit a kóla-plakátokkal csináltak,azon az egész világ röhög,vagy felháborodik.
Gauntlet
Ez a legrosszabb bemutatkozása az országnak! Grat! Ja... Nem!
Nessy
Egy barátnőm világosított fel, hogy az ominózus táskának a csíkjai, ami a képen szerepel nem szivárvány, hanem karibi színösszeállítás.
kereső
@Nessy: 07:54 Szerintem teljesen mindegy a nem gondolkodóknak.Szines, vidám ( más!)-nem egyen szürke, vagy most már inkább barna- tehát üssük, vágjuk, irtsuk ki.És most már teljesen mindegy, hogy homoszexuális, kerekesszékes, down kóros, vagy csak éppen másként gondolkodik és vélekedik dolgokról mint ,orbán.Anno a legnagyobb progromok is igy kezdődtek- még a szent inkvizició IS!. Nagyon rossz útra lépett az ország!
papa.49
@kereső: Ideje lenne már a ,,FŐIDEOLÓGUST,, hidegre tenni, mielőtt nagyobb baj történik az országban !!!
papa.49
@Horizont: Van is mitől félnünk, addig nem nyugszanak, míg nem tőr ki valami amit vérbe fojthatnak !!!
reagens
@Málna: 19.20. Ezek pedig nem normális buzik, hanem a többségre rátörő, beteg, aberrált eszméiket ráerőltetni akaró, erőszakos, agresszív alakok.

Gondolom, így kerek a te véleményed az enyémmel!
reagens
@Yoda69: Mit mélymagyarozol? Olyan teszi ezt, akinek ékezetes billentyűje sincs?
Nessy
Érdekes, annyira védik az erkölcsöket, de a Sugar Daddy, Sugar Baby hírdetések nem zavarják az érzékeny lelküket!
Yoda69
@reagens: Nem tudtad? Nem a billentyuzet teszi a magyart.
Szerinted az a magyar aki ekezetet tud huzni? Nagyon szellemi toprongy lehetsz.
Málna
@reagens: Megvertek már téged melegek azért, mert te nem vagy az? Próbáltak már erőszakkal rávenni, hogy legyél homoszexuális? Ha nem, akkor miről beszélünk?
Eriksson
@Horizont: Még ha az én beírásomat reklamálod, akkor rendben.
" Horizont egy széplelkű öreg hölgy, eszem a szívét. Csak néha kirándulnak nála az e, és i kuk. "

De durbincs válaszában te a "szerencsétlen nyugdíjas" megjegyzést láttad csak, én meg a többit:
"de rettenet többször má nincs otthon ? a 103 éves karma spanja ?"
Arra bólintottam.

Már ott tartunk, hogy korán reggel is minden szavamat, mondatomat meg kell magyarázni? Tolmácsot kérsz?
reagens
@Yoda69: Csupán a logikát használtam, amit látom kerülsz.
Nem magyar a billenytyűzeted, ebből következik, hogy nem Magyarországról írsz. Ha nem itt élsz és nem a magyarok között töltöd a napjaid, hogy jössz ahhoz, hogy mélymagyarozz és megszólj magyar érzelműeket?
Gondolom érthető a logikai okfejtésem, szemben a te előítéletes és magyarokat gúnyoló beírásoddal szemben.
reagens
@Horizont: Érdekes volt olvasni ezt a felsőrendűbb, lekezelő és gőgös megállapítást, hogy a véleményem szóra sem méltatod.
Látod itt az egyik oka annak, hogy ellenzékben miért bukik mindenki, aki indul.
Ez a lekezelő stílus bicskanyitogató és a szavazók hasonlóan érzik. Az elvbarátaiddal persze megdicsőültök, hogy mennyire toleránsak és jószívűek vagytok, de ez nem is olyan nehéz a többség kárára! Mert a többség türelmes. Még az!
Eriksson
@Horizont: Sosem háborodnék fel ha rám írsz, csak hát a stílusod. Csak azt tudnám feledni. Minden ellenérzésem ebből fakad.
Mert ugye, én alapból békés, türelmes ember vagyok, a barátságosság híve. De ha támadnak, akkor nem hagyom magam. Ettől lennék Fideszes?

A témához: Te még mindig kötöd az ebet a karóhoz, hogy áldozathibáztatást végeznék.
Először is, nem tudjuk, mik voltak az előzmények, miért volt a szóváltás, de szóváltás volt. Aztán a kislány elismerte, hogy "Megijedtem és gondolkodás nélkül leöntöttem őt".
Tehát ez volt előbb, az ütés utána. Most gondolkodj. A szóváltás volt-e a kiváltó ok, vagy a leöntés?
papa.49
@Horizont: Na akkor itt az igazság ebben az ügyben !!!
Az aki verekedett anno belekötött a menyembe is mikor odaköltöztek Bényére 2006. egy verekedős kopasz hülye, aki ráadásul iszik is rendesen !!!
Amit nem értek HOL VOLT A KÖRZETI MEGBÍZOTT ???
Tudomásom szerint a falunak van KMB. rendőre aki ott a faluban lakik !!!
Még egy kérdés meddig hagyja a rendőrség garázdálkodni az ilyen szarháziakat ???
reagens
@Horizont: Van olyan vélemény, amit te nem tudsz tolerálni? Nekem például nem lehet olyan értékítéletem, hogy épp a te véleményed nem tolerálom? Miért kéne ezért csúnyákat írni, vagy negligálni a másikat?

Nézzük a cikket! Idézet:
"Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz. Rasszista és antiszemita, de még hozzá homofób is."

Aki kopasz, az hazafias és a szövegkörnyezet ezt elítélőleg említi. Ráadásul rasszista és antiszemita. Ezt miből szűrte le a kiscsillag?
Ezen nem háborodsz fel, hogy koncepciók és előítéletek mentén és a hazafias magyarokat támadja a szövegben, mert az elítélendő? Aki kopasz, az csak megvetendő lehet, mert magyar érzelmű?

Mekkora visítozás lenne itt, ha a Momentumos vezetőt úgy aposztrofálná egy cikk, hogy: szakállas, amolyan zsidó karakter?

Hol van ilyenkor az erkölcsi mérce benned és a felháborodásra és a vállalhatatlan dolgokkal szembeni intoleranciára való hajlam?
Eriksson
@Horizont: Durbincs egy ugyanolyan érző, gondolkodó, értelmes lény, talán még inkább, mint akik itt sportból pocskondiázzák. Se vele, se mással kapcsolatban nem vagyok hajlandó mások véleményét követni, meg van a magam értékítélete.
A témához utoljára: Nem tudjuk, mi történt a szóváltás előtt és a pofon után. Hogy került oda a tata, és ő miért kapott. Csak azt tudjuk, hogy a támadó "Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz. Rasszista és antiszemita, de még hozzá homofób is."
Írni bármit lehet, az újságíró szemszögéből, (szájíze szerint).
Jozefina
@Nessy: mindegy a színösszeállítás!!! A szivárvány szín mindenütt a béke, a szeretet, a tolerancia jelképe!!! És a másság képviselői ezt felvállalták!!! Messze nem a másság jelképe, csak ezt a sok idiótának megmagyarázni nem lehet!!!
Eriksson
@Horizont: Azt nem lájkoltam. Sose szoktam olyat, ahol az egyik fél piszkálja a másikat. Ez a magánügyük.
Viszont te sem hagytad magad, ahogy láttam 07:36-kor. Páratlan megfogalmazás.
Eriksson
@Horizont: Éppen most nem tudom, de velem igen.
kulabombaafityiszre
@durbincs: Te kis pedofil,már a kis kecskét is dugod.
KisGenyo2
Rendőr a pride-os ellentüntetőnek:
- Ne dobáld a buzit! Hát buzi vagy?!
XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.