Kezdő orvosoknak három évig elérhetetlennek tűnik a babaváró hitel, meg persze a kezdő pedagógusoknak... Kezdő orvosoknak három évig elérhetetlennek tűnik a babaváró hitel, meg persze a kezdő pedagógusoknak... ...hiszen az orvosok és a pedagógusok diplomaátvétele és munkakezdése között legtöbbször eltelik annyi idő, hogy nullázódik az a legalább három éves jogviszony, aminek nyomán megnyílna előttük a hitelfelvétel lehetősége. Hogyhogy, hiszen fél évig jár még az egészségügyi ellátás a végzett egyetemistáknak, még ha nem is kezdenek el dolgozni?! – vethetik ellen azok, akik még nem készülnek a gyermekáldásra, ezért nem jártak utána a kérdésnek úgy, mint András, aki az orvosi egyetem utolsó évében nősült, és rövidesen apai örömök elé néz

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dilettantizmus és az üres propaganda is megáll,

de leginkább a pénz nyomatás a híveknek

A szemlelek.blog számol be róla, hogy a nagy csinnadrattával reklámozott babaváró program nem csak azon hondokkal küzd, amiről a próbálkozók eddig beszámoltak. A kezdő diplomásoknak is. Nem nincs ebben semmi új, ahogy ezt már eddig is láttuk és persze nem csak ebben, szó sincs arról, hogy ártunk és qurmányunk hasonló nagy pofával hirdetett segítsége azoknak lenne segítség, akinek leginkább szüksége lenne rá.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ennek is az a lényeg, hogy azoknak segítség, akiknek zsebpénzre kell, vagy legalább is arra, hogy ügyesen forgatva nyerészkedjenek rajta (igazi spekulás tempó)! =))
nezelodo
Nem is értem, hogy azok akik az ismeretségi körömben a CSOK-ra azt mondták, miután töviről hegyire áttanulmányozták a fijjuk új keletű szentírását, hogy dugják fel maguknak, most ugyanilyen gyanakvással olvasgatják a babaváró hitel feltételeinek apróbetűs részét, pedig egyikük sem képviselő, és nem milliomos.
emerencia
Az az érzésem, hogy azok járnak jól, akik most valami miatt nem kapnak arra lehetőséget, hogy leendő gyermekeiket hitelfedezetként ajánlják fel az O1G rezsimnek.
nezelodo
@emerencia: Csak az lesz a gond, hogy nem a gyerekre jegyeznek be jelzálogot, hanem az ingatlanjukra, és a gyereket csak akkor viszik, ha már a fizetésképtelenség esetén a lakást már lenyúlták, aztán jöhet a gyerekért is a gyámügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.