Idén 4 százalék feletti lehet a gazdasági növekedés, de érdemes figyelni a kedvezőtlen hatásokra - mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap. A kormány már készül a kedvezőtlen világgazdasági hatások kivédésére - tette hozzá. A magas kamatozású Magyar Állampapír Pluszt eddig több mint 1500 milliárd forint értékben jegyezték. Az a legjobb, ha a lakosság veszi az állampapírokat - jegyezte meg a szakember. A svájci frank szárnyalása kapcsán hozzátette, hogy az tipikus "menekülő valuta", jellemzően akkor emelkedik az árfolyama, ha a befektetők zavarokra számítanak a világgazdaságban.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gyorsuló üzemben tömik a zsebüket! =))
Eladott Ország
A hülye is tudja, hogy a kapitalizmus fellendülések, stagnálások, válságok sorából áll. Ezzel szemben a létező szocializmusnak nevezett valami, csak válságból válságba bukdácsolt. A fellendülés utáni stagnálás, válság, teljesen természetes. A kérdés az, hogy Orbán Magyarországa, az állami pénzeken hizlalt, teljesen versenyképtelen szarkupac, hogyan éli túl azt, ami következik. Akkor már csak pár kérdés vetődik fel. Ennek a felkészülésnek a bizonyítéka Orbán Viktor Budai Várba költözése, majd a környék milliárdos felújítása? Esetleg a több, egyidőben történő milliárdos budapesti látszatberuházás? Netán a kormánypropagandára elköltött több milliárd forint? Vagy inkább a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítása? Paks II? A trieszti „magyar” kikötő? Csak azért kérdezem, mert nem igazán észlelni annak a jeleit, hogy a kormány készülne bármiféle válság kivédésére.
Nessy
Az "Amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra" elv alapján még gyorsan begyűjtik amit lehet!
cikicakk55
@Eladott Ország: A saját érdekükre készülnek.Ezek a beruházások mind 3x annyiba kerültek,mint amennyibe kerülnének egy becsületes projektben. Tök mindegy nekik,hogy mit és hol építenek,csak legyen belőle bevételük. rengeteget tudnak ezekkel lopni és ha tényleg kitör a válság,akkor csak mi a nép fogjuk nagyon megérezni. A csuti és bandája már bespájzolt lóvéból.Eddig sem voltam vallásos,de most főleg az jár az eszembe,hogy "nincs Isten" ha lenne,nem engedné,hogy ennyi ember éhezzen( és itt nem csak a Magyarokra gondolok) nem tűrné,hogy pár ember milliárdokat zsebeljen be,hogy meglopja nem csak a saját országát,de Európát is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.