Balogh Krisztina álma volt, hogy híradós legyen, de elege lett abból, hogy hírhamisítónak nevezik olyan dolgok miatt, amit mások követnek el. Balogh Krisztina egy ukrán határmenti szabolcsi faluban, az alig néhány százfős Nagyaron született 1993-ban. Egészen kis kora óta tudatosan készült a televíziós pályára. Esténként szüleivel a híradót nézte, mert az álma az volt, hogy igazi riporterként helyszíni tudósításokat készíthessen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azzal együtt döbbenetes, hogy semmi újat vagy meglepőt nem mondott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Azzal együtt döbbenetes, hogy semmi újat vagy meglepőt nem mondott.
Nessy
Ma már a királyi média csak a helyet foglalja a Tv csomagokban!
Macskaszem
Gratulálok, hogy volt bátorsága kiszállni. Ő még fiatal, remélhetőleg lesz még lehetősége itthon is normális körülmények között a tanult hivatásában dolgozni.
Csizmás Kond
A közmédia ugyanúgy nem az mint más sem ami régen volt. Változik a világ és benne , vele együtt minden. A közmédia valaha úgy működött, hogy a hírbemondó maga gyűjtötte és szerkesztette a saját anyagát, ma csak felolvas...
Dr plágium
Ezt sajnos eddig is tudtuk, és ez nem is fog változni amíg vannak megvásárolható "emberek" akiket nem érdekel a valóság.
A múltkor véletlenül a Duna híradójára kattintottam és hánynom kellett a műsorvezető faszitól.
Aki Én
@Csizmás Kond: húúú, de qrva bölcs vagy. Megint megragadtad a lényeget...
Eriksson
Ha médiamunka volt a gyerekkori álma, miért futamodott meg? Ha elege lett a közmédiából, akkor miért nem helyezkedett el a független médiánál? Ott nem kellett volna attól tartania, hogy Varjú belenyomul a képébe.
csak úgy....
@Eriksson: rajtad kívül sokaknak van ám gyomra! - de te, -egy mindenevö...,mondhatnám bátran,hogy minden szart és azon hónapokig rágcsáló,csámcsogó ,mások kárán örvendezö ,gondolkodásra képtelen vén f@ß...,
ha orvos lennék,téged nem élesztenélek ujra,de ha mentös,vagy csak egy arrajáró...,ti vagytok azok,akik az emberiségböl kiölik az érzést a mások iránti empátiát ,szinpatiát, vagy mi a szart...,szóval minden emberit!
csak úgy....
@Eriksson: te nem szoktál undorodni magadtól?
Aki Én
@Eriksson: áruld már el, van olyan hír amit megértesz?
Minden buta kérdésedre a cikkben van a válasz.
Eriksson
@Aki Én: Kérlek magyarázd el, hogy te, hogy értelmezed a cikket. De úgy, hogy én is értsem.
Eriksson
@Aki Én: Mint ahogy képtelenség tőled egy értelmes hozzászólást várni a kötözködésen kívül.
csak úgy....
@Eriksson: sajnos te, egy csomó dolgot nem értesz,neked elölröl kéne kezdeni mindent, föltehetöleg az elemiböl de akkor sem tenném érted tözbe a kezem! föltehetöleg genetikailag vagy butus és értetlen ! a rosszindulatodat nem is említve...
próbálod játszani a jóságos és idös,tanult és tapasztalt bácsikát,de ez neked még sosem gyütt össze...
Málna
@Eriksson: Talán mert máshova nem kellett, nem volt elég jó.
Eriksson
@Málna: Elég jellegtelen témákat bíztak rá, melynek köze sem volt a politikához. Akkor mitől is undorodott meg? A varnyúktól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.