A Mi Hazánk Mozgalom aktivistái, a Coca-Cola egynemű párokat ábrázoló plakátkampánya ellen tiltakozva hétfő délelőtt eltorlaszolták az üdítőgyártó dunaharaszti palackozó üzemének bejáratát – közölte a Hír TV.

Blokáddal válaszolt a szélsőjobb a Coca-Cola kampányára

A tájékoztatás szerint a párt politikusai és aktivistái négy autóval állták el az utat, fennakadást okozva ezzel az üzem forgalmában. Kifeszítettek egy "Mi lesz a következő? Pedofília? #LOVEISLOVE?" feliratú transzparenst; a molinó, illetve a "Pedofília" szó betűtípusa a Coca-Cola arculati elemeit idézi.

A híradás szerint a rendőrök igazoltatták a tiltakozókat és felszólították őket, hogy hagyják szabadon a bejáratot, ám az aktivisták egyelőre nem tettek eleget a kérésnek – közölte a helyszínről a Hír TV.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Én még emlékezem, amikor a rendszerváltás után némelyik hazafynak a Törley pezsgő és a névadója lett a közellenség, közben meg otthon a hűtőből palackból nyakalta, ahogy az etikett ismerőinél szokás. Aztán volt egy joghurt ellen is közfelháborodás. Tisztára mint egy MSZMP taggyűlés után úgy utáltatták velük meg a multikat. Aztán jött a vörös csillagos sör! Hé gyerekek, közben meg a kormányunk milliárdodikkal tömi ki az amúgy nem rászoruló multinacionális világcégeket. Mindeközben meg kevesen beszélnek a romokban heverő egészségügyről, a kivándorlásról, a stikában betelepített külföldi munkavállalókról, és az intézményesített politikusi tolvajlásról stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
A külföldről beáramló sz@r nem izgatja ennek a gyengeelméjű, senkiházi bandának az amúgy is szegényes fantáziáját?
Ja, hogy az fitymaszos érdekeltség?
Rohadt banda.
Nessy
Hogy padlóra küldik az oktatást, az egészségügyet, a tudományt, a kutatást, a kultúrát, a szociális ellátást, az nem zavarja a mimóza lelküket!
Pedofilia ügyben meg elsősorban a klérusnál tessenek reklamálni !
justhpeter
Biztosmegint a "nem megfelelő" rendőrök jártak a helyszínen. Kocsinként betolni nekik egy 300 ezres csekket és elejteni, hogy egy óra múlva ismét jövünk. Hamarabb eltűnnek mint ahogy a rendőrök beszállnának a kocsiba.
Macskaszem
Az idióták ltévesztették a házszámot. A pedofíliás járgányukat a templom elé kellett volna leparkolni.
papa.49
Ez a ,,kotonszökevény,, novák nagyon él ha rendbontásról van szó, de én is azt tettem volna kamion, vagy dózer és pucoltak volna a blokádozók mint a szél !!!
nezelodo
@Cincinntatus: Pedofilia? Jó az úgy ahogy van stikában isten szolgáinál! Arról miért nem szól ilyen hangosan a dakota tam-tam dob? Ja hogy azokkal kötélbarátság köti össze a fityeszt! Így már értem, összenő ami összetartozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.