Súlyos vádakkal illeti Donáth Annát a kormányközeli sajtó.

Szexuális zaklatással vádolják a momentumos Donáth Annát, reagált a politikus
Fotó: Facebook/Donáth Anna

Az EP-választáson párttársával, Cseh Katalinnal együtt mandátumot szerző politikusnőről azt találta írni a kormány által vezérelt Ripost, hogy szexuálisan zaklatott egy diáklányt.

A történet szerint két éve a Donáthék vezette evangélikus szeretetotthonban,

takarítás közben "támadt rá és tett szexuális ajánlatot a megdöbbent, 18. életévét még be nem töltött lánynak Donáth Anna."

Donáth Anna Facebook-oldalán reagált a vádakra, azt írja, ebből semmi sem igaz, és korábban azt hitte, "Vona Gábor és az őt vádoló transzvesztita úr történeténél vadabbat már nem tud felböffenteni a kormánypárti propaganda."

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az a borzaszto, hogy ennek a szerencsetlen lanynak MUSZAJ egy ilyen ordas vadra reagalnia, vedekeznie, holott MINDENKI TUDJA, hogy ez egy orbitalis nagy hazugsag.
Szemet a fidesz, erzi a vesztet, ezert mar semmilyen fegyvert nem draga bevetni neki: mindennel megprobalkozik, minden fronton...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@lusta: Hat kb ezt jelenti a futyiszes propaganda!...:o)))))))))))
Eladott Ország
@durbincs: Az Echo tv bemutatta, hogy erősödött a forint, aki mást lát az téved.
static.keptelenseg.hu/p/9baa373cbdc8ec9e8c16b64482f9065e.jpg
Eladott Ország
@durbincs: ma, 17:10; A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, és a demokrata munkásőr Bencsik, különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl" ,- ő mondta a vizsgája előtt. Jaj, már kezdtem megijedni, hogy Ceausescu Elenához hasonlóan, ő is kémiai PhD-t szerzett és most “cokettővel” és polimerkutatásokkal fog foglalkozni. Tisztára, mint a magyar foci: többen csinálják, mint ahányan nézik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.