Nem az OKJ a szakképzés fő problémája.

(Forrás: 168 óra)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A mai társadalomban NINCS SZÜKSÉG olyanokra, AKIK TUDNAK GONDOLKOZNI, ITT CSAK BIOSZERSZÁMOK KELLENEK, és örüljünk neki, hogy még nem kell KÖTELEZŐEN ÖRÖMKÖDNI, VAGY SÍRNI AHOGY A CSUTITETŰ KÍVÁNJA !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@division: Nem a tanárokban, pláne nem a szülőkben látom a nagy hibás szemlélet okát, hanem a pénzek ellopásán kivül, az ég világon semmihez sem értő narancsos hájfejű felettesekben!!!
Málna
@division: Sajnos nálunk még mindig divat - főleg az idősebb generáció körében - hogy mindig, mindenért mást hibáztatnak. Én speciel vállalom a felelősséget a gyerekemért, a tetteiért.
division
@tulipan: A tanárokhoz elég közelről van szerencsém, és látom ahogy egyre gyengébb képességekkel megáldott pedagógusok bukkannak fel óvodákban, iskolákban. Ennek több oka is van, az egyik mindenképpen az hogy épeszű ember ma már nem megy pedagógusnak, néha elképzelem mit is tennék jó pár gyerekkel meg szülővel ha lehetne tanárként, meg amúgy is... Valamikor a pedagógusnak volt tekintélye, a szülők tanították viselkedni a gyerekeiket, nevelték őket, foglalkoztak velük, ma meg...Hülye szülő hülye gyerekével csinálhatsz te bármit, akkor is hülye marad, mondom ezt úgy hogy én sem értek egyet teljesen az oktatás milyenségével, a gyerekek túlterheltek, sok felesleges dolgot kell tanulniuk, stb.
division
@Málna: A gyereket nevelni otthon kell, késsel-villával enni otthon kell megtanítani, ahogy viselkedés terén is főleg otthonról kell hoznia a mintát, ezeket nem lehet másokra fogni.
Málna
@division: Így van. De sajnos nem mindenki gondolja így, elég sokat vitatkoztam már ezen másik fórumon. És pár éve a saját fülemmel hallottam egy szülői értekezleten, ahogy egy bántalmazó kislány édesanyja azt mondja, hogy a bántalmazás az iskolában történik, tehát a tanároknak kell megoldani a problémát.
division
@Málna: Én annak a bántalmazó kislánynak az anyját bántalmaznám a legszívesebben:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. August 25., 08:51
Dunába zuhant egy férfi a Petőfi hídról
Itthon - 2019. August 25., 08:47
Autópályán ne induljon Szeged felé