Először hányingere volt, ezért lejött a pályáról.

Vasárnap délután még pályára lépett a Tiszavasvári 30 éves focistája a Kótaj elleni, akit este már hiába próbáltak újraéleszteni. Lajos Tamás a 68. percben cserét kért, mert rosszul érezte magát, hányingere volt, de senki sem sejtette, mekkora a baj.

Meccs közben rosszul lett, estére pedig meghalt a magyar focista

A csapatkapitány ezután a kispadról nézte tovább a megyei II. osztályú meccset, bekísérte társait az öltözőbe, lezuhanyzott, és még a büfé előtt beszélgetett egy ideig a többiekkel.

Két órával később azonban újra rosszul lett: hányt, és a mellkasát fájlalta. Barátai vitték el az ügyeletre, ahol azonnal esetkocsit kértek, de már hiába. A focistának összeomlott a keringése, és nem sikerült újraéleszteni. Halála megrázta a települést.

A vegyész végzettségű Lajos Tamást a Dézsávü amatőr színtársulat tagjaként is ismerte a helyi közönség. Igazi közösségi ember volt, aki összekovácsolta focicsapatot.

Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat

– nyilatkozta a Szon.hu-nak megrendülten Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni. A következő napokban megpróbáljuk a csapatot lélekben felrázni, nehéz lesz, mert mindenkit nagyon megtört az eset. Mélyen együtt érzünk a családdal.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(szon.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.