Donáth László bûnösségében nem is kételkednek, momentumos lányának ügyében szánalmasan próbálnak ködösíteni. Kétségbeesetten próbálja elhallgatni vagy bagatellizálni Donáth László és lánya, Donáth Anna szexuális zaklatási ügyét a balliberális propaganda. A Szauer-féle fake news gyár, a hvg kisújságírója a közösségi oldalán lényegében elismerte, hogy biztos a Donáth László evangélikus lelkész, volt szocialista képviselő ellen felhozott vádak igazában. Abban, hogy szexuálisan zaklatta a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház több női alkalmazottját, emiatt Donáth egyik áldozata feljelentést is tett. Meglehetősen álszent módon csak azt kifogásolja, hogy már nyilvánosságra is került a vád. Ez nem meglepő, hiszen munkaadója, az ellenzék propagandalapja, a hvg első cikkéből is kiderült: pontosan tudják, hogy a vádak igazak. Azóta kiderült, Donáth László lányát, Donáth Annát is zaklatási vádak érték: a Ripost cikkéből kiderült, hogy egy fiatal nő szerint a Sziget Fesztivál közben...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A fidess kétségbe esetten próbálja menteni orbánt a microsoft botrányból.A fidess kétségbe esetten próbálja eklterelni a figyelmet az orosz bankról, az orosz fegyverkereskedőkről- akiket kiadott trócsányi az oroszoknak-és ma már láss csodát azok is szabadok - mint a baltás gyilkos. A fidess kétségbe esetten próbálja elterelni a figyelmet simonka és bánki erik csalásáról, homolya róbertről, a tao pénzek elsikkasztásáról- és mindez nem jöhetett volna létre orbán viktor nélkül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
A fidess kétségbe esetten próbálja menteni orbánt a microsoft botrányból.A fidess kétségbe esetten próbálja eklterelni a figyelmet az orosz bankról, az orosz fegyverkereskedőkről- akiket kiadott trócsányi az oroszoknak-és ma már láss csodát azok is szabadok - mint a baltás gyilkos. A fidess kétségbe esetten próbálja elterelni a figyelmet simonka és bánki erik csalásáról, homolya róbertről, a tao pénzek elsikkasztásáról- és mindez nem jöhetett volna létre orbán viktor nélkül.
tudode
Több bibi van a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGÉVEL, mégpedig az, hogy az Operenciás tengeren túl is olyan rossz a renoméja, hogy már az "az-t", a "hogy'-ot sem hiszik el nekije, amit kukorékol:
.
Mint pl. jelen karaktergyílkolással kapsolatban:
.
---AKI OKOS, BÁTOR, TISZTESSÉGES, ÉS NEM ÁLELLENZÉKI, AZ ÚGY JÁR, MINT DONÁTH ANNA
.
nepszava.us/aki-okos-bator-tisztesseges-es-nem-alellenzeki-az-ugy-jar-mint-donath-anna/
.
Rémmesébe illő EZ a belfeGÓRÉ, mert NEM BECSÜLTE MEG MAGÁT!
Nessy
Úgy látszik a Propeller főszerkesztője Durbincs lett az utóbbi napokban.
Ha viszont így van, akkor kereshetne új témát, mert ez már uncsi. Ezeknek a jobboldali keresztény lapoknak a stílusa vetekszik egy lepukkant matróz kocsmáéval.
Afra
@durbincs: Veled,mert odavaló vagy,önlevizelő,kényszer bevizelő.
Afra
@tudode: Feltétlen,mindenkinek el kell olvasni a linket..
Eladott Ország
Mert ha valamit biztosan megtanulhattunk a fidesztől az az, hogy soha nincs olyan, hogy ez már a legalja. És mindegy, hogy mennyire életszerű a történet, már beépült az agyakba. És hiába gondoltuk azt, hogy túl vagyunk már azon, hogy ilyen olajozott karaktergyilokra alkalmas gépezeteket még össze lehet rakni és következmények nélkül üzemeltetni lehet egy szabad világban, hogy nincs annyi gátlástalan rohadék, annyi morális hulla, aki hajlandó erre a mocsokra, tévednünk kellett. Feláll egy, akinek nem bírja a gyomra és a gerince, és öt-tíz jön a helyére.
papa.49
A hazugrigó hiába fütyül tudjuk, hogy hamis a dal !!!
Macskaszem
Szégyen amit a fideszcsürhe művel. Nagyon az elevenükbe vághat, ahogy Anna az EU-ban gyepálja őket. Amúgy baromira életszerű, hogy az egész Donáth család a szeretetházi takarítókat molesztálja. Menjenek már tényleg a Qrva anyjukba, rohadt gerinctelen fideszes szardarabok.
tudode
EZEK a belfeGÓRÉNAK tetszelegnek a BÁRSONYHOKEDLIÉRT sorban állók, akikből olyan CSÚF öregek lesznek, mint a gazdiKÁJUK:
.
Bulémiát kap az ember ezektől az undorító karaktergyílkoSOKKTÓL:
.
Ime egy bajai példa:
.
---- Névtelen fideszes győzködte a bajai lángosost, induljon az ellenzéki polgármesterjelölttel szemben
.
index.hu/belfold/2019/08/06/bajai_langosos_langosozo_onkormanyzati_valasztasok_2019_polgarmester/

--- Megnevezte az őt polgármesterjelöltséggel megkörnyékező fideszes képviselőt a bajai lángosos
.
merce.hu/2019/08/13/megnevezte-az-ot-polgarmesterjeloltseggel-megkornyekezo-fideszes-kepviselot-a-bajai-langosos/
.
---- Homoszexualitásával zsarolták meg a bajai ellenzéki lángosost, ezért élő videóban mondta el, hogy meleg
.
24.hu/belfold/2019/02/05/bajai-langosos/
.
Azért NÉPSZERŰ ez a tiszteletreméltó LÁNGOSOS, mert a szegényeknek ingyen süt lángost!
.
A PÉLDAKÉPÜK pedig közben építgeti a kleptokráciácsKÁJÁT, míg áskálódnak a KÖVETŐI!
.
RémeSS!
Nessy
Jó lesz, ha vigyáz a lángosos! Pár nap és valamelyik tényekhez ragaszkodó, igazmondó jobboldali lap kideríti, hogy pedofil, homokos, Soros bérenc, hazaáruló, az iskolában zaklatta a tanítónénit!
Nessy
@papa.49: Reménytelen eset! Vannak szellemi fogyatékos esetek, amikor nincs értelme az értelmes kommunikációnak! Persze az elején kell próbálkozni, de ha eredménytelen, jobb ráhagyni.
luiz
Vigyázó szemetek a tolvaj cigányra vessétek!
Eriksson
Addig nem bűn a bűn, míg ki nem derül. Aztán jöhet a mosdatás.
luiz
A cím akár lehetne ez is: Kétségbeesetten próbálja mentegetni a kormányzati propaganda orbánt
Sámannus
@durbincs: Má csak orrig tud dugni ó! Hahó orrigó muhhaha. Addig Moszkvában 100 000 rubelt több misit kereshetnétek te meg orrrig ó muhhhahahahah Szánalmasok vagytok.
csak úgy....
@durbincs: @durbincs: egyszer tedd ki magad elé a kölykeid fotóit és gondolkozz el azon,hogy mekkora barom vagy...
Sámannus
@durbincs: Fostok mi, mert putyinkát feljelentették. Utána ki halásszák a bunyós rendőröket á ebbő szívás lesz. Bukik a pohos atyuskája, má nem lesz hol guggolóst táncolni max a csillagban hordjátok a küblit.
kereső
@Sámannus: ha bukik, ki örökli az orbán dossziét?
Sámannus
@kereső: Az ellenzék? húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez natyon kemény lesz!
Sámannus
@kereső: Az is lehet, hogy Annáéknál lesz. Jobb lesz ha elkezdenek pitizni neki ő meg ülsz, állsz fexiket játszik velük
csak úgy....
@Eriksson: mit említettem,szerintem te egy vén kéjenc pedofil,aki tisztában van azzal,hogy miröl beszél...
csak úgy....
@durbincs: @durbincs: @durbincs: egyszer tedd ki magad elé a kölykeid fotóit és gondolkozz el azon,hogy mekkora barom vagy...
Afra
@durbincs: Hát te?Ha egyáltalán emberből vagy...,
csak úgy....
@durbincs: látszik prosztó,hogy apád (véletlenül) az iskola helyett a hitlerjugendbe iratott be,mentségére szógáljon,hogy bé volt baßarintva és neki sem volt több esze,mint a zabikájának...
Sámannus
@csak úgy...: A kenyéradóival szívasd azért fizetik, meg azért ütik is a rusnyákat. Az orr rigóval tudod, ezek a csikkesek zsargonja. Had köpüljék otthonról is egy kicsit.
solidedge
Donáth Anna a szememben már sokkal többet ér mint a cezaromániás felcsúti kis szánalmas emberke. Remélem egyre több Annához hasonló ember fog szembe szállni ezzel a velejéig romlott magát Fidesznek hívó, de öregedő elfajzott trottyokból álló bagázzsal. A Fidesz jól tudja hogy a hazugsággal, megtévesztéssel, megfélemlítéssel létrehozott kétes hatalmát csak elvtelen módszerekkel tudja megvédeni. Veled vagyunk Donáth Anna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.