Teleki Zoltán rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Karcagi Rendőrkapitányság vezetője 2019. augusztus 15-ei hatállyal lemondott kapitányságvezetői beosztásáról. A lemondást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elfogadta.

Távozik a rendőrkapitány, aki szerint az orvosokat nem kell megbüntetni

Teleki azután mondott le, hogy nyilvánosságra került egy hangfelvétel arról, hogy a rendőrkapitány azt kéri: az orvosokat ne büntessék meg a rendőrök, mert akkor nem jutnak be soron kívül a vizsgálatokra.

(Képünk illusztráció)

Forrás: hvg.hu

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Soha nem fogjuk megtudni, hogy magától mondott le vagy az elöljáró parancsolta meg neki, hogy mondjon le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Afőrendőr a kölcsöns segítségről érvelt. Nem volt ott korrupció, sem anyagi előny, csupán a beosztottjainak kényelme, ami miatt hajlandó lett volt elnézni a parkolási vétséget.
Hasonló esetekből nem szokott senkinek kára származni, mert a világ így működik, működhetne. Nem csak pénzzel, javakkal lehet segíteni rászorulókon, hanem éppen ott, ahol, és amivel tud. Ki-ki képességei, lehetőségei szerint.
De ha egy félreértelmezett tisztesség demagógiája szerint még büntetni kell azt is, aki ilyesmire vetemedik, attól nem lesz élhetőbb a világ. Sőt!
Horizont
@Eriksson: Ez nem tisztesség volt. Először is senki nem beszélt korrupcióról mert ez nem is volt az. Differenciált büntetés. Egyiknek jár a másiknak nem kell megadni. Lecseszte a beosztottait, mert rendesen végezték a munkájukat. Ez a típus az aki ha egy városban neve van valakinek akkor a városka kegyeltje. Engem nem érdekkel, hogy a beosztottainak (IS) kérte a protekciót gondolod magának és a rokonainak nem??? Rászorulókon??? Na ne bassza már meg. Lehet, hogy pont egy valóban rászorulót büntetnek meg a rendőrök az orvosigazgató asszonyt meg nem. Lehet, hogy pont egy rászoruló előtt sorolnak be az orvoshoz aki valóban kivárta a sorát és ő következett volna de mivel az igazgató asszonynak nem kell büntit fizetni és előjogai vannak a kreszben ezért várjon.
Tudod én nem így élem az életem ha hiszed ha nem. És nem erre neveltem a gyerekeimet se.
És nem is így élnek mint ezek.
Az, hogy te ezt helyesnek tartod lelked rajta. Az egész ország átitatódott ezekkel az erkölcsű emberekkel az ilyen gondolkozásúakkal mint te is. Soha nem válunk normális egészséges országgá. Csodálkozol hogy mennyien elmennek? Én nem. Nem mindenkinek van ilyen jó gyomra mint neked, hogy mindent bevegyen. Én már nem megyek el, csak lesek ki a fejemből és csak csodálkozom amikor az átkost szidják egyesek. Ilyen mélységekben még akkor se jártunk!
Eriksson
@Horizont: Jobb a lelkednek, hogy leírhattad, hogy én ilyen vagyok, meg olyan vagyok, meg miattam ilyen ez a világ?
Én csak tényeket írtam le, nem minősítgettelek. Holott nekem is van véleményem, hogy egy végtelenül ostoba nőszemély vagy, aki nem lát, de nem is akar tovább látni az orra hegyénél.
Amit te mondasz az nem tisztesség, hanem az önzés magas fokon. És még a gyerekeidnek is azt tanítottad, hogy véletlenül se engedjenek előre senkit a sorban, vagy adják át az ülőhelyüket a buszon, mert az tisztességtelen és abba belepusztul az ország.
Horizont
@Eriksson: Jesszusom te tényleg nem vagy normális!! Demencia jelei, le vagy épülve, hogy már nem megy az értő olvasás? Én arról írtam te nagyon szerencsétlen hogy ne adják át a helyüket a buszon? Hát te megbolondultál nincs több beszélgetni valóm veled. Igen még egyszer leírom te nem vagy normális. Nem kell válaszolnod mert nem érdekel.
Eriksson
@Horizont: Na milyen érzés a saját stílusodban írt választ olvasni?
Horizont
@Eriksson: Az én stílusom a csúnya beszéd!!! Ez nem az volt.
Úgyhogy messze jársz az én stílusomtól.
Tényleg annyi hülyeséget irkálsz össze.
Ittál te ma eleget?
Én arról nem írtam amire te válaszoltál. Hahahahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.