Teleki Zoltán rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Karcagi Rendőrkapitányság vezetője 2019. augusztus 15-ei hatállyal lemondott kapitányságvezetői beosztásáról. A lemondást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elfogadta.

Távozik a rendőrkapitány, aki szerint az orvosokat nem kell megbüntetni

Teleki azután mondott le, hogy nyilvánosságra került egy hangfelvétel arról, hogy a rendőrkapitány azt kéri: az orvosokat ne büntessék meg a rendőrök, mert akkor nem jutnak be soron kívül a vizsgálatokra.

(Képünk illusztráció)

Forrás: hvg.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Soha nem fogjuk megtudni, hogy magától mondott le vagy az elöljáró parancsolta meg neki, hogy mondjon le.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
legalább volt benne annyi tisztesség,hogy lemondott... nemcsak neki kellene menni
emerencia
Ismerősöm mesélte, hogy van egy fizetős fogorvosa, aki segít neki és családtagjainak bejutni bármely szakrendelésre. Egy kollégám azzal büszkélkedett, hogy a fájós lábával napokon belül be tudott jutni az ismerőse segítségével arra a szakrendelésre, melyre pl. nekem 6-7 hónap a várakozási idő, miközben nettó 11 órás műszakokban kell dolgoznom a leülés reménye nélkül. Kérdeztem, hogy hogy csinálta, kaján vigyor volt a válasz némi melldöngetéssel és két szó: "csak nekem". Mesélhetnék arról a főorvosról is, aki egy nagyobb értékű tárgyat szeretett volna megvásárolni és ezért beküldte az eladót a vezetőhöz azzal az üzenettel, hogy amennyiben kap árengedményt elintézi neki, hogy bejusson hamar bármely szakrendelésre. (Csak a vezetőre vonatkozott az ajánlat, senki másra.) Rengeteg ezekhez hasonlótörténetet lehet hallani úgyhogy Teleki Zoltán rendőr alezredes viselkedése O1G világában egyáltalán nem egyedi. Inkább az az érdekes ebben a hírben, hogy belebukott. Minden egyéb információ nélkül az a sejtésem, hogy valami más lehet a háttérben ami miatt a rendőr ales kiesett a nertársak kegyeiből.
Nessy
@Ludmilla: Sokan példát vehetnének róla! De manapság kéz - kezet piszkít kis hazánkban.
Dr plágium
Lehet hogy hamarosan nagyon sokan lemondanak? Már ha van bennük szemernyi tisztesség...
Macskaszem
Ha eddig alezredes volt, most kinevezik tábornoknak. Fideszék így szokták.
emerencia
Soha nem fogjuk megtudni, hogy magától mondott le vagy az elöljáró parancsolta meg neki, hogy mondjon le.
justhpeter
@Dr plágium: Szép álom. Ha a karcagi kapitánynak csak ennyi volt a rovásán, ráért volna akkor lemondani, amikor a több bűnnel rendelkezők sorban lemondtak volna.
nezelodo
Azért rövidlátó volt a kapitány úr, mert kifelejtette a dokik rokonszakmáját, és a plébános úrra elfelejtette kiadni a vadászati tilalmat, így lehet, ha odakerülnek a zsaruk, nem lesznek eltemetve.
human
De a dokikat továbbra sem fogják büntetni ugye?
És közben mai hír:
"Soha nem bírságolt még ennyit a rendőrség – 9 milliárdot szabtak ki fél év alatt"
propeller.hu/itthon/3446082-soha-nem-birsagolt-meg-ennyit-rendorseg-milliardot-szabtak#v2482712
jesz
hát ez nem Románia, hogy többen is lemondanak...vele még elvitetik a balhét, de a többiek ezentúl jobban vigyáznak.
papa.49
Fent kéne kezdeni a lemondásokat egészen fent !!!
terlasz
Nem elég hosszú a nyelve a k. úrnak. Egyébként, a protekciós gyakorlat működik rendesen, mint ahogy korábban is bárhol, bármikor.
nezelodo
@emerencia: Lehet, hogy megmondták neki, ne csapjon nagy zajt, és anyagilag jobban jár. Jó néhány példát lehet erre találni, pedig azt hittük ilyenek csak az átkosban az akkori rendszer szereplőivel fordultak elő. Vagy lehet, hogy azonosak a szereplők? Így már érthetőbb lenne...
emerencia
@nezelodo: Az emberi természet rendszerfüggetlen de mivel tökéletes rendszer nincsen, egy jobbnak mondható társadalmi rendszer a normális viselkedést tekinti példának így eléri, hogy jelentősen visszaszoruljanak a negatív viselkedési normák. Anno Magyarországon rendszerváltás címén a régi gengszterek magukhoz engedték az újakat ergo gengszterszaporulat következett be aminek egyenes következménye, hogy egyre kisebbségbe kerültek a haladó, demokratikus, jogállami normák. O1G országlása elhozta nekünk a maffiaállamot, annak erkölcseivel együtt. Vagyunk azért jónéhányan, akik nem voltak hajlandók semmilyen körülmények között magukévá tenni ezen sötét, emberi közösséget belülről romboló magatartásformákat és egyre többen leszünk... Be kell látni, hogy O1G világa előbb-utóbb bedarálja azokat is, akik a jelenben úgy érzik, hogy élvezik a többség hátrányára az orbáni előnyöket.
Eladott Ország
A szerencsétlen karcagi rendőrkapitány annyira beakart nyalni a feljebbvalóinak, hogy ő vitte el a balhét, miután az nyilvánvalóvá vált a média által. A felette lévő mocskosabb/gerinctelenebb banda meg beáldozta, hogy ne legyen magasabb a jelenlegi mocsok/szar!
nezelodo
@Eladott Ország: Nincs egyedül a balhé elvitelével. A környékünkön egyik kapitánytól egy fideszes képviselő az elhíresült fiának a gyorshajtásának elsikálását kérhette. Az meg ész nélkül intézkedett, lehet hogy azt gondolta nem eshet baja, pedig a kölök már egy egyetemi rektort is lerendezett. Mivel a fiúk kurvára üldözik a korrupciót, (ha kiderül), hát rajtaveszett a kapitány is.
Eriksson
@Horizont: tegnap 17:08
Ennek a cikknek a végén van egy hangfelvétel arról, amire kíváncsi vagy:
hvg.hu/itthon/20190814_A_botrany_utan_lemondott_a_karcai_rendorkapitany
Erősen elgondolkodtató az eset. Gondolom innentől kezdve nem lesz a rendőröknek kiváltsága az orvosi vizsgálatokhoz a soronkívüliség
Eladott Ország
@Eriksson: Te azt a kurva nagy eszedet, miért nem a fidesz szemináriumodon osztod meg, te fidesz marhája! Fájdalmas amilyen seggfej vagy!
Eriksson
@Eladott Ország: Valami kreativitásra lehet tőled számítani?
Eriksson
@Eladott Ország: A te erősséged az
értelmed!
Értelmed villámgyors és penge! A bonyolult összefüggéseket azonnal megfejted, és a naivitás nagyon távol áll tőled A felfogóképességed hatalmas, az emlékezőtehetséged pontos. Te egy két lábon járó lexikon vagy!
Eriksson
@Horizont: Csak ismételni tudom magam: "Erősen elgondolkodtató az eset. Gondolom innentől kezdve nem lesz a rendőröknek kiváltsága az orvosi vizsgálatokhoz a soronkívüliség".
Mekkora hűhó egy szabálytalan parkolás miatt! Valakinek nagyon kellett a posztja.
Eriksson
@Horizont: "Horizont
Istenem de jó lenne mindenhol mindenről egy hangfelvétel..."
tegnap, 17:08

Nem tudom, jó ötlet volt-e, hogy kikerestem neked. Ígérem, nem lesz több ilyen eset.
Eriksson
@Horizont: Szóval neked nem esne jól, ha a főnököd intézne valami szívességet. Rögtön lemondásra szólítanád fel.
F_Viktor
Távozik a rendőrkapitány, aki szerint az orvosokat nem kell megbüntetni

A cím helyesen:
Távozik a rendőrkapitány, aki szerint a fityeszes képviselő orvosokat nem kell megbüntetni!
csak úgy....
@Eriksson: te hol élsz? csak azért kérdem,mert nagyon setét vagy!
csak úgy....
"loptam" ! @human: tól ..."Soha nem bírságolt még ennyit a rendőrség – 9 milliárdot szabtak ki fél év alatt"
propeller.hu/itthon/3446082-soha-nem-b...
a gyilkosok a "rossz tartásért" kártérítéseket kapnak,milliós összegekben ..., a milliárdos bütetésekböl erre is fussa ...
csak úgy....
@Eriksson: rólad a sürün toszott elvtársnö korszak jutott az eszembe,mikor még a fönök intézte a szívességet a szétett lábakért...,te normális vagy,emberke?
Eriksson
@Horizont: Szerencsétlen. Neked még a gondolataid is irányítottak.
csak úgy....
@Eriksson: ...mondta ezt egy fideszes paprika jancsi? :) különben az én gondolataim is irányítottak, egyenesen feléd ,te agyilag nem teljesen toppon de a vöröscsillagos lapos elem még müködik benned ...

...benned,mint a duracell nyusziban! te puff
ajkás ...
csak úgy....
@Eriksson: ha belöled rendeznénk egy közvélemény kutatást,csak itt a propelleren...,szerintem arru kódulnál...
Eriksson
@Horizont: Afőrendőr a kölcsöns segítségről érvelt. Nem volt ott korrupció, sem anyagi előny, csupán a beosztottjainak kényelme, ami miatt hajlandó lett volt elnézni a parkolási vétséget.
Hasonló esetekből nem szokott senkinek kára származni, mert a világ így működik, működhetne. Nem csak pénzzel, javakkal lehet segíteni rászorulókon, hanem éppen ott, ahol, és amivel tud. Ki-ki képességei, lehetőségei szerint.
De ha egy félreértelmezett tisztesség demagógiája szerint még büntetni kell azt is, aki ilyesmire vetemedik, attól nem lesz élhetőbb a világ. Sőt!
Eriksson
@Horizont: Jobb a lelkednek, hogy leírhattad, hogy én ilyen vagyok, meg olyan vagyok, meg miattam ilyen ez a világ?
Én csak tényeket írtam le, nem minősítgettelek. Holott nekem is van véleményem, hogy egy végtelenül ostoba nőszemély vagy, aki nem lát, de nem is akar tovább látni az orra hegyénél.
Amit te mondasz az nem tisztesség, hanem az önzés magas fokon. És még a gyerekeidnek is azt tanítottad, hogy véletlenül se engedjenek előre senkit a sorban, vagy adják át az ülőhelyüket a buszon, mert az tisztességtelen és abba belepusztul az ország.
Eriksson
@Horizont: Na milyen érzés a saját stílusodban írt választ olvasni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.