Az Index egy hónapja írta meg, hogyan okosította ki Teleki László a beosztottjait azzal kapcsolatban, hogy ne jelentsék fel a városi kórház igazgatóját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Szerintem nem is ennek az embernek kellett volna lemondania, hanem annak a Nagyne Lengyel Erzsebetnek, aki valoszinu felajanlotta ezt az elonyt a rendoroknek, hogyha nem buntetik meg. Hmmmm...
Azert el tudom kepzelni, hogy a karcagi korhaz igazgatonoje egy orvosbarono...:o((((
Es ez egyaltalan nem vigasztal...:o(((( Mar csak a partallasukra lennek kivancsi. Ha mindketto fideszes, akkor kulonosen pikans az ugy...:o))
karma1
@dr. prédikátor: Aha, aztan legorgettem tovabb a cikkben, es lattam, hogy a picha meg onkormanyzati kepviselo is,... De a rendorfonokben legalabb dijazom a gerincet, hogyha mar ez kiderult rola, akkor lemond, ... Meg ketseges, hogy mennyire lesz g..ci a lemondasa utan a civil eletben, vagy eppen hova rakja ot a futyisz, de legalabb nem a rendorseget rongalja tovabb...:o))))
dr. prédikátor
@karma1: Majd kap valami biztonsági főnöki beosztást ha le is szerel. Mert mint a lézerannyitisérfácánvadász szarjankó mondotta AKI VELÜNK VAN ANNAK MINDÍG LESZ MUNKÁJA!!!
vacsi
@karma1: Mindkettőnek nem lemondani kellett volna, hanem úgy kirúgni őket, hogy leég a hajuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.