A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője szerint azért támadják a Momentum EP-képviselőjét, mert megpróbálta megakadályozni, hogy fideszesek fontos posztokat kaphassanak az Európai Parlamentben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jó pénzért, "rábeszélésre" mindenre akad tanú, sőt annak az ellenkezőjére is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
folyt:
Te hülye, ez mind mi vagyunk, mondta a Névtelen Szerkesztő. Olyan, mintha felköpnénk levegőbe, aztán aláállnánk. Nekünk az a sztori kell, amibe beleremeg Magyarország. Addig agyaltak, mígnem kitalálták, hogy lesz egy Nemlétező Levélíró. Akit Donáth Anna szexuálisan zaklatott. Már meg is volt a történet, csak meg kellett írni, hogy megjelenjen.

Tudol te írni? Ezt kérdezte Névtelen Szerkesztő Nevenincs Nullától. Nekem azt mondtátok, elég, ha vastag a bőr a pofámon, válaszolta a kérdezett. Ezt kértétek tőlem, amikor idejöttem, hogy legyek erkölcsileg nulla, egy toprongy, morális hányinger. Írni tudásról nem volt szó.

Jól van, nem kell olyan önérzetesnek lenni, mondta Névtelen Szerkesztő. Majd megírom én.

Így született a Ripost Donáth-sztorija. Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Eladott Ország
Úgy van ez, hogy ma téged akarnak eltakarítani, holnap másokat. Mindenáron. Dübörög az orbáni-rogáni propaganda gépezet. A hatalom kívánsága szerint. És ezek az államilag kitartott csicskások, ocsmánysággal kibélelt újságírók, adják a nevüket mindehhez. Most. Pénzért és jellemükkel alkalmasak rá.Nem naponta, hanem a nap minden órájában hallgatnak el tényeket a valóságról, és nem hallgatják meg a másik oldalt: Donáth László, Donáth Anna, Karácsony Gergely, Dobrev Klára (nekik csak Gyurcsányné), Soros György szinte sztárok a rádióban. Olyan sztárok, akiken lehet csámcsogni, lehet az emberek fülébe bogarat ültetni az igazság kiderítése nélkül. Magyarázkodjon az, akit bántanak – mindegy, hogy jogosan vagy nem. Olyant még egyszer sem hallottam, hogy korrupciós botrányról, fideszes lopásokról, aljas húzásaikról riport, tudósítás készült volna. Összeszedik az összes jobboldali „szakértőt” – eligazítani az embereket. Nem. Manipulálni őket, dicsérni az isteni Orbánt és a semjéni kereszténydemokráciát. Úgy működnek, mint Rákosi elvtárs sajtója: az a lényeg, hogy félj. Benn a stúdióban és az utcán is. Ezek a dolgos maffiózók a demokráciát szétverni hivatottak, és úgy árulják el a hazát, a magyar embereket, hogy közben lopnak tőlük, és lopják a jövőjüket. El kell taposni, aki ebben az útjukban áll, ha lehet, akkor kinyírni egy életre.
tudode
Minden jel arra utal, hogy EZEK a politikai szélhámoSOKK be vannak orbitálisan rezelve, mert bárkit ELKAPHATNAK, nem csak Donáth Annát, hiszen, a GYÜLEKEZÉSI TÖRVÉNY módosítás értelmében, miatt, vagy MICSODA
.
------ Ha két ember beszélget hétfőtől politikáról az utcán, azt be kell jelenteni a rendőrségen
.
propeller.hu/itthon/3376974-ha-ket-ember-beszelget-hetfotol-politikarol-utcan-azt
.
Amelyről még Ferenc pápa is rámutatott napjainkban
.
---- FERENC PÁPA FELISMERTE A HASONLÓSÁGOT HITLER ÉS ORBÁN KÖZÖTT
.
nepszava.us/ferenc-papa-felismerte-a-hasonlosagot-hitler-es-orban-kozott/
.
"""Amit Orbán hirdet és képvisel, az hamis nemzeti identitás, nem a nemzet szuverenitása, nem is kereszténység, hanem a fasizmus és a nácizmus"""
.
Elcsúszhatna már ez a SZEKTA a rohadó narancshéjukon!
tudode
És még annyit arról, hogy TELE VAN A GATYÓJA
.
---- .Orbán megint meghosszabbította a migráció miatti válsághelyzetet
hvg.hu/itthon/20180903_Orban_megint_meghosszabbitotta_a_migracio_miatti_valsaghelyzetet
.
Ennek az a lényege, hogy VÁLSÁGHELYZETBEN több mocsokságot lehet elkövetni, mint anélkül!
man at work
"Hazug hírt ne terjessz! Ne fogj össze a bűnössel, nehogy az erőszak mellett tanúskodj. Ne állj a rosszat akaró többség mellé, és ne vallj peres ügyben a többséggel tartva, nehogy elferdítsd az igazságot."

"Ha valaki ellen hamis tanú áll elő, és törvénytelenséggel vádolja őt, akkor az a két ember, akinek pere van egymással, álljon ... a bírák elé, akik akkor hivatalban lesznek.
A bírák vizsgálják ki jól az ügyet, és ha hazudott a tanú, hazugságot vallott embertársa ellen, azt tegyétek vele, amit ő akart tenni embertársával. Így takarítsd ki a gonoszt a magad köréből! ...
Szemet szemért..."

"A mihaszna és rosszindulatú ember hamis szájjal jár-kel ... Fonákság van szívében, rosszat kohol mindenkor, és viszálykodást szít."

"Hat dolgot gyűlöl az Úr, sőt hét dolog utálatos előtte: A 1. nagyravágyó szemek, 2. a hazug nyelv, 3. az ártatlan vért ontó kezek, 4. a gonosz terveket koholó szív, 5. a rosszra sietve futó lábak, 6. a hazugságot beszélő hamis tanú és 7. a testvérek közt viszályt szító ember."
(Bizony, Orbán Viktor mind a hétben sáros, amit gyűlöl az Úr !!!
Ne azt nézzétek, hogy mit hablatyol, pl. a hitről, kereszténységtől a pávatáncos, hanem, hogy mit tesz.)
Nessy
Ezt tényleg nem értem! Orbáné az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökkön, örökké! Amen! Mindenki tiszteli és szereti. Akkor mi a csodának kell három talpra esett EP képviselő nőtől így berosálni?
karaktergyilkosságra mindig akadnak jellemtelen, gerinctelen "újságírók"! Tanút meg majd találnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.