Szerintük a hatalom csak a választásokig áltatta az ápolókat, orvosokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jéééé, felébredtek ennyi év után?
900 ezer forint? Hol van egy orvosnak annyi tudása, és felelőssége, mint egy gombnyomogató, max. félévet dolgozó képviselőnek??? Csak nem gondolják, hogy "érnek annyit"??? Minő skandalum!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@Sámannus: ...csakhogy az ő tévedésük, tévelygésük, megalkuvásaik mára már közvetlenül kapcsolatba hozható emberáldozatokkal is. Ahogyan Magyarország orbán-kórját csak a magyarok tudják orvosolni, úgy az egészségügy tragikus helyzetének megváltoztatását is elsősorban az egészségügy "katonái" tudják kiharcolni, mivel a szolidaritás (mint olyan) hiánya az egész társadalom rákfenéje...
Jozefina
Éger a leghibásabb mindebben. Évek óta átvágja orbán és évek óta hisz neki!!! Miatta ment el sok orvos, ápoló az egészségügyből, mert nem állt ki keményen az egészségügy érdekében!!! Most is csak látszat felháborodás van, hogy maradhasson a kamara élén busás fizetésért és közben lefekszik a fidesz-kdnp-nek!!! Én nem hiszek neki!!!
kereső
Régen mondom, amig ezeket az orbánseggéből kilógó "érdekvédőket"- kamarai és szakszervezeti vezetőket újra-és újra megválasztják, addig sirhatnak-rihatnak az egyes szakmák dolgozói. A NER rendszerében biztosan.Egy probléma van ezzel- ha nekik igy jó (lelkük rajta)- sok-sok áldozata van az eü.-ben uralkodó állapotoknak. És igen mindazok felelősek ezért akik ebben részt vesznek- a kamara, az orvosi vezetők. Emberek halála szárad a lelkükön.Bűnrészesek-és bűnsegédek.
nezelodo
Köszönjék meg az Éger dokinak, aki ilyen jól elkötelezve "képviselte" az egészségügyet, nem csak az orvosok, hanem mindnyájunk kárára. Az átkosban ilyenkor az érdekvédőket el szokták zavarni, pedig ott nem volt kiteljesedve a demokrácia annyira mint most!
magyarbakancs
Kolegák segg nyalásba elfáradtatok nem volt eredménye?
Sámannus
"Ahogyan Magyarország orbán-kórját csak a magyarok tudják orvosolni, úgy az egészségügy tragikus helyzetének megváltoztatását is elsősorban az egészségügy "katonái" tudják kiharcolni, mivel a szolidaritás (mint olyan) hiánya az egész társadalom rákfenéje"..
.@Klubtag: Látod megírtad a lényeget! Amikor az egészségügyi érdekképviselet nem érdeket képvisel, hanem politikát, megbukik, mert a politika cserbenhagyja, az a saját szalonnáját süti. akár csak Éger. amikor nem akar orbánnak ellentmondani. megalázkodik és csak hümmög, majd öt év múlva megint emelnek.
Nem világos miért kell az államnak osztogatni, ha közvetlen finanszírozás is etikusabb, és biztosabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.