A júniusi ellenzéki előválasztás után teljesen eltűnt a nyilvánosság szeme elől Kálmán Olga, a DK jelöltje.

Kálmán Olga másfél hónapja nem adott magáról életjelet – felkeresték
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az egykori tévés második helyen végzett Karácsony Gergely mögött, így nem ő lesz majd Tarlós István kihívója.

Az Index megkeresésére Kálmán Olga – közel másfél hónapos hallgatás után – ezt nyilatkozta:

Ősztől, amint újra felpörög a politika, garantáltan mindent meg fogok tenni azért, hogy ez egy élhetőbb és szabadabb ország legyen.

Kálmán Olga 2003-tól 2016 végéig az ATV-nél dolgozott. Egy idő után az ATV legismertebb arca lett, az Egyenes beszéd című műsor műsorvezetője. 2017 februárjától az akkor még az Orbán Viktorral háborúban álló Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Hír Tv-hez igazolt. Onnan 2018 nyarán távozott, miután a Fidesz emberei látványosan visszafoglalták a csatornát. 2019 nyarán politikusnak állt és elindult a főpolgármesteri székért vívott ellenzéki versenyen, amelyen alulmaradt Karácsony Gergellyel szemben, de a momentumos Kerpel-Fronius Gábornál több szavazatot kapott.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyenként, darabonként tépik ki a szárnyainkat, a lábainkat, az érzéseinket, a gondolatainkat. Már nagyon régen nincs hová hátrálni és még mindig jönnek, nyomulnak, gyilkolnak. Mi pedig sápítozunk, hogy fúúúúj, nem szabad ilyen csúnyán beszélni, meg kit érdekel, mit irkál egy névtelen senki egy alig olvasott portálon és kit érdekel, mit mond egy másik senki egy alig nézett csatornán és kit érdekel, mit beszél a harmadik senki a rádióban, azt úgysem hallgatja senki. Pedig de. Aki nem olvassa az egyik fostalicska kormánymocsadékot, az olvassa a másodikat, a negyediket, eljut hozzá a Mészáros megyei lapjában, a pofájába tolják a köztévé meggyalázott hulláján létrehozott trágyadombon, a fülébe makogják a fideszesített rádiók valamelyikén. Lehet, hogy külön-külön nem tűnik erősnek egyik sem, de együtt pókhálószerű burkot vonnak az egész ország köré. Aki kikéri magának, hogy őt ne fárassza senki ilyen hülyeségekkel, mert az ő érzékeny lelke nem rezonál erre, az nagyon téved ha azt hiszi, úgy majd megúszhatja. Nem fogja. Ő sem, mi sem. Senki. Összefogás nélkül nem. Egyenként vadásznak le mindenkit. Az utolsó kedves fanyalgó majd nyugodtan kapcsolja le a villanyt.
Megint ismételem Martin Niemöller német teológus örök érvényű szavait " Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, nem szóltam, hisz nem voltam kommunista... AMIKOR ENGEM VITTEK EL, NEM MARADT SENKI, AKI SZÓLHATOTT VOLNA". Ezért kell mindenről beszélni, akár többször is, hogy mindenki hallja, tegyen, együtt erősek vagyunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: látom, te sem lettél okosabb,persze mitöl is!?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...hát rajtad nagyon látszik...az hétszentség.
csak úgy....
@Csizmás Kond: nem tudsz provokálni cirmos,hülyékkel nem társalgok többé, max. seggbe billentem öket, de hétszentségesen... :)
Sámannus
@reagens: Nem fenyegetőzés ez a valóság. El jön az idő amikor felelni kell. Csak nézz körül, és látsz jeleket. Mára a populizmus kiszűrődik az uszításból ami a közmédiából megyen, egyszer elfogy a magyarázkodás. Néhány helyen orbán elásta magát, és csak idő kérdése mikor borul ki a bili.
reagens
@Aki Én: Ostoba és primitív vagy. Szórakozz az elvtársaid társaságában. Azok majd tapsikolnak az ostoba benyögéseinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.