A rendőrség nagy erőkkel keresi. Holtan találtak egy 76 éves asszonyt kedden késő este a mohácsi otthonában. A rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, ezért a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Az elkövetéssel a nő fia, dr. Freiberg Péter, 50 éves mohácsi lakos gyanúsítható. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel illetve a férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bakker, MILYEN DOKTOR EZ??? Ha orvos, akkor meg a vernyomasomat sem engednem neki megnezni, ha meg jogasz, akkor egy tyukpert sem biznek ra...:o((((
sintersanya! A ket het mar nehany eve lejart, akkor hat hogy is allunk a bunozessel?
Ja, es ez (SEM) migrancs vo't! (Pedig kozel a hatar!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.