A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának információi alapján a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott egy 39 éves férfit, aki lakásában engedélyköteles lőfegyvereket és pirotechnikai eszközöket tartott.

József éppen elég fegyvert tartott a házában ahhoz, hogy lerohanják a terrorelhárítók

A BRFK felderítő nyomozóinak olyan információk jutottak tudomására, hogy a 39 éves budapesti Cs. József XVI. kerületi lakásán engedély nélkül lőfegyvereket, lőszert és robbanóanyagot tart. A nyomozók a Készenléti Rendőrség tűzszerészeivel a férfi lakásán és a hozzá tartozó melléképületekben kutatást tartottak, ahol kettő olyan maroklőfegyvert találtak, ami engedélyköteles, de a férfi ezekkel nem rendelkezett.

A kutatás során előkerült még gáz- és riasztófegyver, több légfegyver és ezekhez használható gumilövedék és riasztótöltény is.

A TEK munkatársai a férfit a lakhelyén 2019. augusztus 13-án elfogták.

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói Cs. Józsefet lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Itthon - 2019. August 18., 18:23
Ön figyel az ásványvizek összetételére?
Itthon - 2019. August 18., 17:38
Újabb elektromos buszt tesztel a BKV

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. August 18., 18:00
13 éves kislány nyűgözte le Nicole Scherzingert
Nagyvilág - 2019. August 18., 17:52
Cuki fotón Piqué és Shakira családja