A pólómra írhatnám, hogy FHKMNBF, vagyis Fehér, Heteró, Keresztyén, Magyar, Nagycsaládos, Budai Férfi. És mégis. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Milyen igaza van! Ami itt és most van, az egy státusz kereszténység, aminek az égisze alatt lehet kirekeszteni, megalázni, anyagilag és erkölcsileg embereket tönkretenni, sőt lassan egy egész országot.
Málna
Mindig megdöbbent, hogy felnőtt, értelmes emberek hisznek Jézusban, a Bibliában.
Commenter
"fehér bőrű,
heteroszexuális,
nagycsaládos,
keresztény
és férfi."
Íme, a narancsos Ku klux klan, Az amerikai klu klux egyik szövetségese a fehér karmeliták lovagjai, az árja testvériség, és hasonló fajgyűlölő nacionalista szervezetek.A hasonlóság nem a véletlen műve.
Dr plágium
Nagyon jó írás. Tetszik!!!
Akkor is ha nem vagyok hívő :))
Commenter
@kereső: ez is, csak beküldeni nem lehet:
nepszava.hu/3046635_szabad-szemmel-orban-egy-autoriter-demagog-de-egyaltalan-nem-lehet-nyugodt
"Ettől még Magyarországon egy autoriter demagóg van hatalmon, aki rasszista jelszavakkal mozgósítja választóit a nem létező menekültek ellen és baj van Romániában, Lengyelországban, valamint Csehországban is. Ám nincs szó arról, ami nyugati politikai és gazdasági körökben, de a közvéleményben is járja a volt szocialista államokról, ti. hogy ott az emberek nem is akarnak mást, mert nem tudják, hogy mehetnének jobban is a dolgok. Valójában nagyon is tisztában vannak az alternatívákkal."
Csizmás Kond
...van ilyen...amikor az agyára megy valami képes minden marhaságra.
Mindenki a maga módján ítél, viszont az csak a saját meglátása ne több. Azért mert valaki nincs megelégedve sokmindennel még nem zárja ki, hogy nem benne van a hiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.