A Soros-plakátokért felelős Kabinetiroda 35 milliárdot költött kommunikációra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ehhez még hozzájárult, hogy két év alatt 35 milliárd forintot költöttek az NBI-es csapatok bérekre.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--N5dVJVio--/w_1160/7JU1Rgw22OnKBQ69s.png
Nem győzünk annyit adózni, amennyit ellopnak és elb@sznak!
Jozefina
És ebből a horror öszegből sem tudják elhitetni, hogy mennyire aljas gazemberek!!!
Commenter
Ez uszítás, brutális összeg az adófizetők pénzéből. Hány intézmény nagyon rossz helyzetén (és ezáltal emberek sorsán) lehetett volna javítani ebből a pénzből?
Eladott Ország
Ehhez még hozzájárult, hogy két év alatt 35 milliárd forintot költöttek az NBI-es csapatok bérekre.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--N5dVJVio--/w_1160/7JU1Rgw22OnKBQ69s.png
Nem győzünk annyit adózni, amennyit ellopnak és elb@sznak!
Eladott Ország
@Peller Anikó: ma, 14:35 ; "Ajró?" Az átlagbér a V4-es országok között éllovas Csehországban 932 euró, itthon 701 euró. A minimálbér Magyarországon 305, Lengyelországban 379, Szlovákiában 427, Csehországban pedig 432 euró. A járműgyártásban dolgozó magyarok átlagbére a legalacsonyabb, 1118 euró, a listavezető Csehországban 1398 eurót visznek haza az ágazatban. Orbán semmit nem tanul a V4-nek miniszterelnökeitől? Csak annyit bír nagy erővel hőzöngeni, hogy velük együtt állították meg Brüsszelt, amikor állítólag királynőt csináltak közösen Ursula von der Leyerből. Orbán a társaságban nem szokott a magyarok életszínvonaláról hencegni? Dehogynem.
– Önök jól élnek, Orbán úr? – Igen, köszönjük szépen, jól. Megvan mindenünk. Szépen gyarapodik a család, figyelek a barátokra, haverokra, ismerősökre is. Van váram, röpcsizgetek, kastélyt veszek, szóval, nem panaszkodom. – A magyar emberekre gondoltunk. – Mi is magyarok vagyunk, keresztények, hazaszeretők; ez természetes a famíliában.
Nem az a baj, hogy baj van. Az a baj ,hogy ezek még szabadlábon lopnak most is. Lenne egy különlegesebb helyük is. Azon a helyen meg maximum cigarettával csencselhetnének. Egy csomó hely van. Ki kéne próbálniuk. Szeged ;Tököl ;Sopron ;Vác… Megannyi szép város. 1nm-en két hely, ez kifejezetten olcsó hely.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.