Azt is elárulta, hogy tenné jobbá a körzetében lakók életét.

Nagy Blanka elindul az önkormányzati választásokon
Fotó: Facebook/Nagy Blanka

Facebook-oldalán jelentette be a kormányt kemény hangon kritizáló beszédével elhíresült Nagy Blanka, hogy ősszel megméretteti magát az önkormányzati választásokon – vette észre a hvg.hu.

Az idén érettségizett diáklány Kiskunfélegyházán lehet önkormányzati képviselő, ha összegyűjti az előírt számú ajánlást, és persze elegendő szavazatot is szereznie kell majd.

Programjából egyelőre annyit árult el, hogy legfontosabbnak az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet, valamint a magántulajdon biztonságát tartja.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Remélem Blanka nem fog megharagudni rám, de a tapasztalatom szerint ha valaki közvetlenül az iskola befejezését követően beül egy bármilyen képviselői székbe, az nem szokott beválni. Az ő esetében sem fog.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Hiba. Ezzel csak még nagyobb támadási felületet nyújt. remélem nem MSZP, már ha odajut.
Ludmilla
@durbincs: te mennyivel vagy különb,durbincs? Egyébként Blanka rosszul döntött,neki még tanulni,tapasztalni kellene...Akik felemelték,le is ejthetik,csak sok csalódással jár.. Éljen ,fiatal,legyen szabad,kerülje a politikát.. Milyen ország az,ahol egy fizetett román mocskolódik ellenzéki oldalon?
görbetükör
Sajnos, a mai politikai viszonyok között nem elég a jó szándék, a sok jó ötlet, a becsületesség. A terveket meg is kell tudni valósítani és annak mindig nagy ára van.
Sajnálom ezt a fiatal kislányt, nekivág az életnek, talán tele van lelkesedéssel, tenni akarással, jobbítással - nem mindjárt a politikával kellene kezdeni. Hamar bele fog rokkanni.
Mert mocskos a harc mifelénk. :(
justhpeter
Remélem Blanka nem fog megharagudni rám, de a tapasztalatom szerint ha valaki közvetlenül az iskola befejezését követően beül egy bármilyen képviselői székbe, az nem szokott beválni. Az ő esetében sem fog.
justhpeter
@görbetükör: Pontosan Orbán példája alapján írtam. Nem akarom, hogy Blankából egy szotyit köpködő hazudós tolvaj váljon.
jesz
a szándék tiszteletre méltó...a körzetében biztosan örülnek az új seprőnek, ami jól seper...de mint annyi minden, a csoda is csak három napig tart.

Ma hallottam a rádióban, hogy a járdákra fog koncentrálni a körzetében, mert az előző képviselő csak ígérgetett...

...csak szólok, hogy azt a várost sem veti fel a pénz, meg fog lepődni amikor osztozkodásra kerül a sor...melyik körzet miért, és mennyit kapjon(amit meg is kell szavaztatni a közgyűléssel) szóval kisasszony, kösse fel az alsót, mert megeszik..

Ja...egy jótanács: még négyszemközt sem beszéljen csúnyán...
görbetükör
@justhpeter: Értettem elsőre is. Vagy belerokkan, vagy hasonul.
De kívánom, hogy tévedjünk.
Sámannus
Ennek a gyereknek helyén van az esze, és a szíve. Nem féltem.
Szembe3n a legtöbb aggódóval, a körülményeit ismerve, önálló döntésekre képes baloldali politikusról beszélhetünk. A jobboldalt iritáló beszéde óta úgy érzem megtervezte jövőjét, és úgy fog élni , mint egy igazi vezető.
papa.49
Kár volna ezt tennie a saját jól felfogott érdekében, inkább tanuljon tovább !!!
Ludmilla
@durbincs: azok akik magát hülyítik,azok még aljasok is
Ludmilla
@Sámannus: úgy legyen,szívből kívánom :-)
Málna
@Sámannus: Nem csak a jobboldalt irritálta a beszéde, hanem minden kulturált embert.
36
@papa.49: A megnyilvánulásaiból ítélve, eddig sem tanult és ezután sincs kedve hozzá.
Egy nagy buta canga.
Cicamama55
@Horizont: Az esélyt a választóitól kaphatja meg, ha arra őt érdemesnek tartják, nem tőlünk.
Cincinntatus
Nagy Blanka ha képviselő lesz, akkor képviselőtársainak hozzá kell szokni Nagy Blanka stílusához.

Képviselőtársai ne lepődjenek meg, ha Nagy Blanka egy vitában a "Bajszos Fasz" díszítőjelzővel látja el őket, vagy azt tanácsolja nekik, hogy "Bassza arcon magát":
Eriksson
@Cincinntatus: Képzeljük el Blankát a frissen megválasztott képviselőt, ahogy egy testületi ülésen valami fontos tervezet tárgyalása közben kitör rajta a Tourette szindróma.
görbetükör
@durbincs: "Az a legfurcsább dolog mások ócsárlásában, hogy az elkövető mindig azt hiszi, hogy ettől az áldozat fog rosszabb színben feltűnni. Ám ha valaha is voltunk már tanúi ilyen szituációnak, akkor biztosan tudjuk, hogy ez nem így van. Mindig az elkövető tűnik rosszabbnak."
Cicamama55
@Horizont: Én a Te hozzászólásodra reagáltam, "én adok egy esélyt neked"-írtad.
reagens
Aki egy kicsit is normális, az biztosan nem szavaz rá! A testülleti üléseken nem trágárkodás a lényeg. Amúgy meg tapasztalat és tudás nélkül mit keresne ott? Szánalmas az önkritika hiánya nála.
Afra
@justhpeter: Osztom a véleményt,túl korai még...Tanulni kell még, tapasztalni,pozitív és negatív véleményt hasznosítani,stb..
Afra
@reagens: Van,hogy te is szánalmas vagy,pedig nem most érettségiztél. Úgyhogy,lassan az agarakkal...
Afra
@durbincs: A moslék te vagy,mocskos szájú,kretén
Afra
@Pegero: Neked legyen mondva,idióta faxfej...Remélem,a tükör előtt teszed,hehe-haha
tudode
Így tovább Blanka kedves!
.
Klassz vagy! A félmunka nem munka!
csak úgy....
@Pegero: ha arra gondolok,hogy 45 után az írástudatlan öregapádból is lehetett Tsz elnök,mert fölkarolta a párt... és vezették a kezét!? kölönben látszik a származásod...,állítólag már 60 euróért lehet csináltatni géntesztet, ha nem tudod kiperkázni,akkor fizetem neked...
Sámannus
@Málna: Mára már a kulturált emberek is folyamodnak hasonlóan közönséges eszközökhöz. Tessék csak ezt a kultúrát ott keresni, akik ellen megszólalt, rögtön világos lesz miért közönséges ez a választékosnak nevezett hozzáállás, amire céloztál.
Ha megnézed a kormánymédiát annál közönségesebbet keresni sem tudsz. Ráadásul hazugok, és embertelenül gonoszak, aljasak.
Jozefina
Valamikor el kell kezdeni!!! Miért ne lehetne belőle egy olyan lépviselő, aki a körzetében lakók érdekeit messzemenően képviseli??!!! Én drukkolok neiki!! A fiataloké a jövő!
csak úgy....
@Pegero: ti mindíg a hösöket gyüjtögettétek , akkor a másik öregapádra ütöttél? hallatlan...,a birkáról jut eszembe, a kedves mamád ...,
különben jobb ha szakítok véled is...,tettem egy fogadalmat,hogy prosztókkal többé soha sem társallgok...,te meg prosztó a javából,a durbincs kategoria,de annak legalább van mentsége,hogy nem normális...,csak nem te is családtag náluk?
csak úgy....
@Pegero: büzlesz a nyilas,majd komcsi AVH s öseidtöl...
Desischado
Talán korai még, de meglátjuk. Drukkolok neki!
reagens
@Afra: Lényegében semmit nem mondtál a személyeskedésen kívül. Az ilyenekkel nem beszélek. Szórakoztasd csak magadat másra nem vagy képes.
Szánalmas hogy ilyen alakokból áll az ellenzék.
vacsi
Nem szeretnék Kiskunfélegyházán élni, ahol ilyen trágár alakok indulnak a választásokon. És még győzhetnek is...
Málna
@Sámannus: Én például soha nem nyilvánulnék meg ilyen trágár módon, és lenézem azokat - pláne ha nő az illető - akik megteszik. De elnézve a kommentelők többségét, sajnos egyértelműen igény van erre, kevesen képesek normálisan elmondani a véleményüket. Nekik méltó képviselőjük lenne Blanka.
Eriksson
@Málna: Kérdés, hogy szükség van-e rá.
Málna
@Eriksson: Hogyne. A tudására és a tapasztalatára mindenképp...-:)
Eriksson
@Málna: Hiszen én is arra gondoltam! :)))
Afra
@durbincs: Őszinte önkritika,gratula...
Afra
@durbincs: Te vagy a gomba a körmén? Te román tajparaszt. Kíváncsi lennék a te ótvaros,pudvás képedre...
Afra
@Málna: Elég,ha csak az elvbarátaid felé tekintgetsz,mint pl, Bayer,nem kell messzire nézegetned...
Ez még egy tapasztalatlan,fiatal lány,az meg egy tapasztalt,idióta barom...
Afra
@Málna: Hát az egyivású kloáka szájú nem irritált téged és a jobboldalt ?
ila51
@justhpeter: 16:30 volt egy barátom , már 10 éves korában tudta mit akar , nem volt egy észlény , ami a jegyeit illeti . Elkezdte kicsiben a vállalkozását , a padláson nevelt csirkéket . Mindent befektetett , sok barátot szerzett befolyásosakat is . Egész hamar vállalkozásai lettek , jól menők , étterem , sörfőzde , meg ki tudja , volt polgi is , most újra jelölik függetlenként indul , jó esélye van . Mondjuk neki is vannak irígyei , de az úgy is van jól .
Afra
@36: Magadról beszélsz? Korrekt az önkritikád ...
Afra
@Cincinntatus: Bayer ótvar után szabadon?
Eriksson
@ila51: 15:21 Bárki utána csinálhatta volna. De irigykedni könnyebb. Meg szidni mindenkit, aki valamire vitte az életben.
ila51
@Eriksson: ja ja , a nagy ember legfeljebb bekebelez , de nem irígykedik
Ludmilla
Nagy Blankának nem az a legnagyobb baja,hogy káromkodik.Fiatal még,kiéghet.Jobban kellene rá vigyázni,nem volt az élete könnyű
Málna
@Ludmilla: Mit tudsz az életéről, miért nem volt könnyű? Nem olvastam erről semmit.
Ludmilla
beteg szülők,rákos apa,kicsi testvérek,akiket ő gondozott.. tizenévesen nem könnyű
36
@Ludmilla: No, akkor az ellenzéknek nem eldobható papír zsebkendőnek kellene tekintenie a lányt, hanem segíteni hogy tovább tanuljon.
Afra
@reagens: Lényegében te egy bagoly lény vagy...Uhu?
Afra
@durbincs: Te iskolázatlan,éjsötét,,szellemi fogyatékos agyhalott vagy.
Afra
@durbincs: Hát te milyen lárvából készültél szőröstalpú kocsány?
Afra
@durbincs: Kussolj,te elabordált ondószökevény...
Afra
@Pegero: Neked akadt meg a xar a torkodon,görény.Úgyhogy,jó mélyeket lélegezz és öblögess bájgúnár...
Sámannus
@Afra: Jó apja kotonfoltozó iparos volt, és selejtet gyártott, egy ilyen ütődött is átfért a lyukon. Akkor ha kiveri, mindenki jobban jár.
Afra
@durbincs: Anyádra gondoltál ugye,kaparék?
Afra
@durbincs: Vakarék csíra vagy,mint légyxar az üvegen.
Afra
@Pegero: Nekem meg rólad: szarosképű.talpnyaló...
Afra
@durbincs: Mondom,vakarék szar vagy a köbön...Alvégmosó tök...
csak úgy....
@Afra: Azt azért vedd figyelembe,hogy elmebeteg a faxi ! Nem kell kiborulni töle, a @Pegero: ...az csak a "csok"-ra hajt de nincs szerencséje a nöknél,mondjuk ezen nem is csodálkozok! álma vágya a családi autó program de nö és gyerekek nélkül...
Afra
@reagens: Én meg a cumiláda milyenekkel...Kapis?
Afra
@csak úgy...: Nem borulok ki, látod,,megkapja mindegyik a magáét..Ezek egy tőről nyalnak..Ahogy agyilag is,egy tőről fakadtak...Sötét,nemzetiségi nímandok...
Afra
@Cincinntatus: Bayertől természetes ugye,mindenki alázása,hisz ő egy intelligencs,jobboldali ekéző,dubrincs tahó...
Málna
@Ludmilla: Köszi, így már megtaláltam és megnéztem az interjút. Érdekes szülei vannak szegénynek, így már nem is csodálkozom a feljelentésen.
Ludmilla
@Málna: a szüleiért senki nem felelős,ne legyél túl kritikus... Nem tudom,mi motiválja ezt a kislányt,talán a szomorú élete,talán nem volt túl sikeres a suliban,a fiúknál,de az is lehet,hogy elhivatott..Egy szegénységben élő ember soha nem lesz jobboldali
reagens
@Afra: Beszélgessenek veled a mocskos szájú tahó elvtársaid. Én nem fogok egy ilyen primitív bunkóval.
Afra
@reagens: Mi van,nem bírja a varnyú a szántást? Mondjuk,nem csodálom,ilyen birkaaggyal..
Afra
@durbincs: Tanulj meg magyarul,te pudvás gyökér!
Afra
@Pegero: Csak szeretnél így kinézni, a többi stimmel, abszolut illik rád.
Afra
@Pegero: Neked legyen mondva...Faxfej...
Afra
@durbincs: Te ocsmány, kloáka szájú büdös bunkó,a szinteden lévőkkel kommentelj a mezőn,a tehenyek között.
Afra
Töketlen ürge vagy,az agyhiányos fajtából..A cumizás szeretete még karonülő időszakodból, te kis torzszülött...Egész életedben szívni fogsz,mert ilyen ratyi vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.