Egyelőre nem sikerült a magyar kormánynak visszaszereznie a budapesti repteret a külföldi üzemeltetőtől, pedig Rogán Antal miniszterelnöki kabinetfőnök szerint tettek rá kísérletet, csak nem jártak sikerrel. A magyar kormány megpróbálta visszaszerezni a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér üzemeltetési és vagyonkezelési jogát a külföldi tulajdonban lévő Budapest Airport Zrt.-től, de eddig nem járt sikerrel – derül ki a parlament gazdasági bizottságának június 20-i ülésének jegyzőkönyvéből. Az ülésen Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke beszélt arról, hogy a reptéren áldatlan állapotok uralkodnak, ezért az lenne a helyes, hogyha a magyar állam bármilyen formában vissza tudná szerezni.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lolonak egyelőre nem lesz nemzetközi repülőtere

Ez a hír, mert az hogy Toncsi hazudik az nem hír

A magyar kormány megpróbálta visszaszerezni a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér üzemeltetési és vagyonkezelési jogát a külföldi tulajdonban lévő Budapest Airport Zrt.-től, de eddig nem járt sikerrel - mondta a parlament gazdasági bizottságának június 20-i ülésén Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke!
Némi Gyurcsányozás urán tudta közölni, hogy „szerint ez egy elhibázott privatizáció volt, rosszat tett Magyarországnak, a turizmusnak is, mert azóta a reptéren semmilyen érdemi fejlesztés nem történt.”.
Hogy mi számít érdeminek az persze Toncsi esetében mást jelent. Nem zárható ki, hogy Sky Court utasterminál és a 2B terminálhoz csatlakozó új utasmóló nem az. Talán nem vagy, csak keveset keresett az üzleten.
Ami azt illeti az egyik kommenter fogalmazta meg a lényeget: „A repülőteret államosítani kell bármi áron, azután leértékelni és olcsón privatizálni egyes baráti magánszemélyek felé.”
RonaGyuri
@RonaGyuri: ami Toncsot illeti a cenzor kitörölte, így ide írom be:

Cili-cicus, te drága

Bár inkább a Hófehérke mostohája ugrik be az embernek

Tulajdonképp akár jó dolog is lehetne, hogy egy férfi-ember mindet megad az asszonykájának, de az a gond, hogy Toncsi ezt IS a mi pénzünkből teszi.
Ugye adva vagyom ez a semmi kis libuska, akinek felvitte az isten a dolgát

(encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWbOBWoKlIiJ5fdHJEjanEbZxXqjFIuB4zvwlAlLM_eIpjcr3mig)
De igazából már szinte mindennapos hír, hogy újabb és újabb százmilliók érzenek vonzódást a miniszter asszonykája zsebéhez.
Most éppen az MVM 230 millió forintot, a Szerencsejáték Service Zrt. 205 millió forintot, az Antenna Hungária pedig 60 millió forintot adott Cilikének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.