Hálás a CEU közösségének, hogy kitartottak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remelem, hogy ennek a hirnek a hallatara a puhos magahoz nyul...:o))))) De hogy az aniko asszony megint tenyernyi napszemcsiben fog foszologni sotet este, az is biztos...:)
karma1
Remelem, hogy ennek a hirnek a hallatara a puhos magahoz nyul...:o))))) De hogy az aniko asszony megint tenyernyi napszemcsiben fog foszologni sotet este, az is biztos...:)
Nessy
@karma1: E hír hallatán a kormány duplájára emeli a Közszolgálati és Pázmány Péter egyetemek költségvetését!
karma1
@Nessy: Nana. Es ott keszulnek majd az iskolai vegzettsegi papirokkal, diplomakkal rendelkezo uj fidesznyikek... Bar nekik mar nem fog jutni konc, ugyhogy asszem, ok lesznek az "ifju torokok"...:o))))
Megeszik egymast a ven oligarchak - azert mar Kadar papa agya is el volt borulva a vegere, es sajnos az utanakovetkezok nem voltak a helyzet magaslatan...:o((((
Nessy
@karma1: Ők már unortodox tananyagot tanulnak, "kompetens" előadóktól, akik már a NER szellemében oktatnak, nevelnek, idomítanak!
karma1
@Nessy: Tudom, azert irtam, amit irtam... Maguknak nevelik ki azt az "ertelmisegi reteget" amire csak vagyakozni tudtak eddig, es akiket modszeresen es sikeresen eluldoztek az orszagbol, vagy nyugdijaztak. Majd jonnek az izgalmas felfedezesek: kover laca tenyleg valodi ujgur szarmazasu, meg turk... Es majd ezt bebizonyitjak kb., 15 milliard forintbol.
nevemnick
Elindult... irány osztrákia... nyelv-és fejrángás, nyálcsurgás és zsebibabázás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.