Nem bízunk a hivatalos szervekben, hozzászoktunk a gyűlölködéshez, ráadásul egy ártatlan állatot agyonkínzó "rém"-mel szemben jogosan érezzük erkölcsösnek magunkat - ilyen szociálpszichológiai magyarázata is van az össznépi haragnak, ami a kutyáját autója mögött vonszoló asszonyra zúdult. Több mint 190 ezer ember követeli, hogy kapjon méltó büntetést egy állatkínzó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A büdösbogár is ártatlan amikor agyontaposod.
dr. prédikátor
Kerékbe törni és felnégyelni a vén kurvát!!!
dr. prédikátor
@Peller Anikó: Úgy látom te már nem vagy ÁRTATLAN!!!
Commenter
Remélhetőleg áttörést hozhatna, és precedenst teremthetne. Évek óta nem nyúltak a büntető törvénykönyvhöz, csak a polgárihoz, és félő. hogy a jelenlegi hatalmat nem is érdekli az eset, legyint rá. A nagyon zöld és halász KE, a félvak mentett kutyával pózoló orbán,a szavukat sem emelték fel az eset kapcsán. Ahogy a polgármester rokona megúszta a kutya nyíllal való átlövését, semjén a szarvas kilövését (orvvadászat) úgy vélhetőleg ez a nő is meg fogja úszni a dolgot. Majd kimosdatják, esetleg ráfogják hogy nem beszámítható.
Peller Anikó
@prédikátor: prédikátor, prédikátor, te még nem okoztál szenvedést állatnak?

Hazudsz. Okoztál, te gyilkos. És ez esetben téged kell felnégyelni, ha megérted végre a problémát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.