Törvénnyel kell megakadályozni, hogy az önkormányzati vezetők a kerület által birtokolt bérlakásokban lakjanak – mondta Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt pénteken Budapesten.

A politikus sajtótájékoztatóján közölte: Budapest I. kerülete szimbólumává vált az egész országban uralkodó politikának, amely szerint a választott vezetők nem szolgálni, hanem uralkodni szeretnének; az önkormányzati lakásokat politikusok lakják, miközben mások nélkülöznek.

Karácsony Gergely kezdeményezésére ezért ellenzéki képviselők törvényjavaslatot nyújtanak be a parlamentnek, amelyben megtiltják, hogy választott önkormányzati vezetők önkormányzati bérlakásokban lakjanak.

V. Naszályi Márta, az I. kerület ellenzéki pártok által támogatott polgármesterjelöltje a sajtótájékoztatón aláhúzta: alapvető emberi értéknek kell lennie, hogy a döntéshozó nem "kerít el egy darabot" saját céljára a közösségi vagyonból.

Hozzátette: az I. kerületben kiderült, hogy a polgármester, családja és egyes üzletfelei is önkormányzati bérlakásban laknak, ráadásul a piacinál jóval alacsonyabb bérleti díjért.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@reagens: Én olyan élősködőt még nem láttam amelyik a világ legmagasabb áfáját fizeti.
Erre varjá gombot aztán beszélhetünk. Vagyis ezzel hazudtok a legnagyobbat. Ha kell segítek még más agyhalottakat is feléleszteni.
reagens
@Sámannus: Miért érdekeljen milyen áfát fizet? Ne vásároljon akkor elkerülheti. Amúgy meg itt él és használ mindent , igénybe veszi a szolgáltatásokat. Minimum hogy adózik ezután.
Levendula
@reagens: Egyszer te is lehetsz "élősködő"... Lehet, hogy már az is vagy...
Sámannus
@Levendula: Ez szinte biztos. Ezek a bugrisok csak magukért gyűlölködnek. Nincs bennük semmi empátia.
Afra
@Sámannus: Kár rájuk pazarolni energiát,a sötétség teljesen elborította az agyukat. A migráncsok meg befészkelték magukat az elhalt agytekervényeik helyébe... Iszonyú nagy a setétség feléjük...
reagens
@Levendula: Biztos, hogy jól esne neked, ha én is találgatnék, igazán milyen is vagy? Nem egyszerű sértegetés nélkül társalogni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.