Hiába van valaki súlyos állapotban, nem kizárható, hogy egy ilyen gyermek iskolába jár, mert betegsége kontrollálható.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Íróasztal mellől - a legjobb akarattal - nem lehet állást foglalni!
.
Arról nem is szólva, hogy a GYOD-on felül, nem az ápolónak, a normálistól eltérő állapotú gyermeknek nélkülözhetetlen lenne az eü. ellátórendszerből logopédus, gyógytornász, gyógymasszőr, stb. szakemberek igénybe vétele, mivel az érintett szülők nem rendelkeznek szakértelemmel!
.
Fekvő gyermeket is fel lehet állíttatni szakember segítségével, sőt dr. Horváth László, a Gyógypedagógiai Főiskola anatómiai tanszék vezetője iránymutatása beigazolódott, hogy az emberi agy ráhatással átvesznek funciókat még idős kórban is, esetleges stroke esetén!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az, hogy esetleg "iskolába tud járni" sok szakember segítsége és drága, nem ritkán itthon nem kapható gyógyszer eredménye. Nem ritkán a szünetben a szülő ott van, hogy pl.segítsen kimenni a mosdóba.
A mások téma! Aki beteg szüleit, vagy házastársát ápolja, szintén nem tud munkát vállalni. Arról nem is beszélve milyen drágák a szükséges gyógyászati eszközök, aminek csak töredékét kapja receptre, a többi támogatás nélkül, saját zseb! Aki jó pénzért, probléma mentesen, iróasztal mellett, vagy a parlamentben ücsörögve hoz törvényeket, az nem is tudja, hogy milyen felelőtlenül dönt sok esetben családok életéről. Vagy lehet, hogy tudja, de ezt várják el tőle, hogy erre szavazzon.
Eladott Ország
A GYOD csak felülvizsgálat után jár, ha jár... emlékszünk a rokkantak felülvizsgálatára is. Hogy ez a felülvizsgálat milyen elmeroggyant, szakmaiatlan, dilettáns szempontok szerint áll össze, és hogy ez alapján mennyien lesznek azok, akiket megfosztanak a havi 100 ezres támogatástól, abba belegondolni is fájdalmas. Szarrá szívatják a legkiszolgáltatottabbakat, ebben verhetetlenek.
Commenter
@Nessy: Kontrollálható? Az a betegségtől is függ, hogy fizikai vagy mentális betegségről van-e szó. Hogyan kontrollál egy autistát, vagy más mentális betegségben szenvedőt egy abban tapasztalatlan tanár? Hogyan reagálnak az iskolatársak erre? Nem mindegy.
Nessy
@Commenter: Pontosan úgy tud kontrollálni, mint egy megmagyarázhatatlan pont rendszer alapján döntő nem szakember!
Ugyanis ezt a pontrendszert maga a kitalálója sem tudja indokolni!
A rokkantak időszakos felülvizsgálata is esetenként agyament rendelkezés. NER ide, Tízparancsolat oda, egy amputált végtag nem fog visszanőni, a vakság nem fog visszafordulni, a szellemi probléma
meggyógyulni.
Commenter
@Nessy: ez a rendszer egy dolgot szolgál(t) nem a rokkantak segítését, hanem a rajtuk való spórolást, ezért még megalázó az évenkénti felülvizsgálat is, pont amiért írod. A legkiszolgáltatottabbakon kell spórolni? Nem hiszem. Aki ezt a rendszert kitalálta, elfelejtette hogy kerülhet még hasonló állapotba ő is.
Eladott Ország
Horvátországban 140 ezer, Romániában 130 ezer, Ausztriában 650 ezer forintra jön ki az ápolási díj összege. Nem kell a német vagy osztrák szintekkel példálózni, még a román ápolási díj is magasabb a miénknél. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a romániai az ottani átlagbérnek az 57 százaléka, míg a magyar az itteni átlagbérnek csak a 33 százaléka, akkor a különbség még mellbevágóbb. Orbán: "Mert nekünk Magyarország pénze az első."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.