Elkezdődött a kampányidőszak a Fidesznél. Feljelentették a szüleimet” – írta pénteken este Facebook-oldalán a diáktüntetőként ismertté vált Nagy Blanka, aki Kiskunfélegyházán önkormányzati képviselő-jelöltként méreti meg magát ősszel.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@görbetükör: De ugye nem akarod azt állítani, hogy ő a "nagyjaink" közül való?!
nezelodo
@vacsi: Közjogi értelemben igen, sokaknál pedig a legkisebb törpék.
jesz
@Horizont: mint már számtalanszor említettem, Orbán Viktor magyar hangja Bayer Zsolt...amit Orbán gondol, azt Bayer kimondja...

ez ilyen egyszerű... ezért van az, hogy Bayeren nem találnak fogást...gyakorlatilag bármit kimondhat (újabban Etelka is belejött a szókimondásba, ő meg Bayer kedvence)

meg ne kérdezd kicsoda Etelka..

:-)
reagens
@Sziszifusz: Ahogy a Blanka sikerült a többi is veszélyben van.
csak úgy....
@reagens: tibi! a lányodról nyilatkozz,te tetves paraszt és nem a mások kölykeiröl,ez érvényes a tetves durbincsra is...,töletek mit kaptak a kölykeitek ? ti propelleren fingó gyásztömeg...
qxy
@Macskaszem: Sajnos nem kell nekik elkülőníteni mert minden fillér az övék és az első rendű cél az ellenfél lejáratása minden eszközzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.