Elkezdődött a kampányidőszak a Fidesznél. Feljelentették a szüleimet” – írta pénteken este Facebook-oldalán a diáktüntetőként ismertté vált Nagy Blanka, aki Kiskunfélegyházán önkormányzati képviselő-jelöltként méreti meg magát ősszel.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Rohadjanak meg a pofátlan narancsos HARAMIÁK!!
tudode
Rájöhetne a társadalom, hogy EZEK még az ÉLŐ FÁBA is belekötnek, ha útjukba kerül, kivágják, mint a váladékukat!
Clavigo
Bugrisland,,,én így szeretlek... Vazze,,,egy pöcegödör lett ebből az országból. Taps-ovésön..Biztos van még lejjebb is...
Eriksson
Ne törj meg Blanka. Nem ellened szól a merénylet, te már nagykorú vagy.
A kistesóid jövője a tét.
nezelodo
Jaj csak hithű keresztények ezek az egykori Lenin fiúk. Lehet, hogy még boszorkányüldözés és máglyára vetés is lesz?
Ludmilla
Blanka,szállj ki a buliból..Kemény idők jönnek,nem éri meg ilyen fiatalon elkopni
reagens
Érthető. Akik ilyen mocskot képesek felnevelni veszélyeztethetik a kisebbek jövőjét is. A gyerekeket ki kell menteni az ilyen környezetből.
justhpeter
@reagens: Seggnyalásból jeles. Beadhatod a tagfelvételi kérelmedet. Biztosan beveszik.
reagens
@justhpeter: Előbb viselkedni tanulj meg mert tahó paraszttal nem beszélgetek.
nezelodo
@justhpeter: Csak az apja és saját párt alapszervezeti személyi anyagából idézett, nosztalgiából.
Sziszifusz
@reagens: 06:14
Nézz a tükörbe, utána mocskolj másokat. ( Bagoly mondja verébre, hogy nagyfejű.)
reagens
@Sziszifusz: Senkit nem mocskoltam. Blanka stílusa önmagáért beszél és komoly nevelési hiányosságokra vall. Meg kell vizsgálni a családot nehogy több gyereket is elrontsanak. Ez teljesen korrekt. Erre van a családvédelem.
reagens
@Ludmilla: Nem én álltam ki egy ország elé 18 évesen mocskos szájjal ordenáré stílusban. Aki ezt tagadja maga sem különb.
Sziszifusz
@reagens: 07:32
Honnét tudod, hogy Nagy Blanka szülei hogyan nevelik gyermekeiket. Személyesen ismered a családot, vagy a kormánypárti fröcsögésekre alapozod állításaidat ?
Ez az eset hasonlít arra, amikor az oroszoknál, elveszik a tüntetés helyszínére keveredő szülőtől a gyermekét és állami gondozásba teszik, azzal indokolva, hogy a neveltetése veszélyeztetve van.
papa.49
Blanka jobban tennéd ha kiszállnál a buliból, dicséretes, hogy a városodért tennél valami hasznosat, de közben tönkre megy a családod, hidd el NEM ÉRI MEG !!!
Commenter
@papa.49: eddig drukkoltam neki, ezután is fogok, de ez most már nem csak róla szól.
Tudni lehetett, hogy a hatalom nem áll meg vele szemben ott, ahol.Mi lenne ha ez történne Greta Thurnberg családjával is mert szókimondó a klímaváltozással kapcsolatban? Ott ilyen elő se fordulhatna. Jön a házmesteres-szomszédos-feljelentés korszak. Tovább folyik a megfélemlítés.
vacsi
Bár ennek a lánynak a trágár modora súlyos nevelési hiányosságokra utal, de ettől még nincs vele nagy baj. Majd talál magának egy hasonló párt, és szépen élhetnek - mint ahogy a testvérei is. Jól néznénk ki, ha minden káromkodó család gyerekére külön felügyelnének - miközben a valóban problémásakkal nem foglalkoznak! Most is agyonverte egy nő a 10 hónapos kisbabáját - és még mentegetik, hogy mennyire szerette, már, ha éppen nem ivott és nem drogozott! Ezek szerint a családvédők véleménye az, hogy egy iszákos, drogos nőnél - vagy férfinél - jó helyen van a gyerek?!
Málna
@vacsi: Nem tudjuk, hogy miért jelentették őket a gyámügynél.
Málna
Szerintem az ő köreiből ment a feljelentés. Így akarják megsajnáltatni a kislányt, és ezzel szavazatokat szerezni. Az időzítés erre utal.
nezelodo
Érdekes, a hozzászólók, amikor ezt a lányt és a szüleit mocskolják, elfeledkeznek a volt komcsi nagyjainkról és azok bűzös szájáról, ahonnan a bérkommentelők is kapják a bátorítást, és ez a lány is olyan stílusban reagált, ahogy tőlük tanulta. Vagy nem hallottak Kövér és Bayer elvtársakról és azok "Kazinczy nyelvén" előadott válogatott trágár mocskolódásáról? Ez utóbbi még lovagrendet is kapott érte... Mert hát az egész bagázs mélykeresztény, akik ha kővel dobják meg őket, kenyérrel dobnak vissza.
qxy
Nem is biztos hogy igaz a hír. ha igaz akkor a fidesz tette. ha nem akkor meg nem kell vele foglalkozni. Amúgy meg nem hagynám annyiba. nem értek egyet papával. azért tart itt az ország mert " Hagyd rá nem éri meg" és ebből van a sok. Végére járni és meg fingatni a mocskokat Sajnos a kormány meg teheti hogy mindent fel használhat az ellenségei ellen.
görbetükör
@vacsi: Bayer Zsolt trágár modora mire utal számodra?
tulipan
@Málna: Csak azért, hogy legyen nekik mit cáfolni, had bosszankodjanak! A MEGSZOKOTT, narancsos módi, rágalmazás!!!
Macskaszem
A fidesznél jó nagy összeg van elkülönítve a rágalmazási perekre. Lényeg,hogy a hír elterjedjen, ha sokszor hallják, sokan elhiszik alapon, kifizetik a büntetést, oszt jónapot. Végtelenül aljasak.
Ludmilla
@Málna: ugye,ezt magad sem gondolod komolyan?
vacsi
@nezelodo: Ez a lány a "volt komcsi nagyjainktól" semmit nem tanulhatott, mert mikorra megszületett, már 10 éve vége volt a szocializmusnak! Neki elsősorban a saját szüleitől, családjától, környezetétől, tanáraitól kellett volna tanulni, de úgy látszik, nem tette! Most meg a média nagy felhajtása miatt elhiszi magáról, hogy ő a NAGY POLITIKUS, holott csak egy kis senki. Még sokat kellene tanulnia, hogy VALAKI legyen!
Málna
@Ludmilla: Dehogynem. Teljesen logikus.
Ludmilla
@vacsi: Orbán és bandája,az ún. fiatal politikusok is tapasztalás nélkül kezdték.. Valóban jobb lenne,ha tanulna,hogy ki tudja védeni a gonoszkodó támadásokat
Nessy
Módosították a Bibliát! Abban ugyanis az van írva: Büntetem az atyák vétkeit fiaikban, hetediziglen! ( Sőt a lányaikban is) Ma már a gyermek bűneit a szüleikben büntetik, csak a hetetiziglen ebben az esetben nem megoldható. Bár, ki tudja???
Sziszifusz
@vacsi: 10:11
Vannak egy páran, a most porondon levő a miniszterek, államtitkárok, polgármesterek közt is akik, nagy arccal és üres fejjel rendelkeznek.
Nagy Blanka lehet, hogy most még tapasztalatlan, és naiv, de előtte még ott áll a jövő. A fentebb említetteknek ...??? Egyébként pedig, " Sub condere crescit palma"
Ludmilla
@durbincs: hányni kell a mocskos szövegedtől
jesz
Nagy Blanka még nem tudja, hogy sosem bocsájtják meg neki, ahogy-ahol-amit mondott a közt. elnökről(nek). bár nem függ össze téma szerint, de cuslág sem a lopás miatt ment guggolni hat évre, hanem mert röhögve gúnyolódott a dunába lőtt zsidó embereken..
Nos ne csodálkozzon, ha megmagyarázhatatlan dolgok történnek körülötte..pláne, hogy felvették a jogi egyetemre (legalábbis ezt állítja).. a szülein indult a próba..és ez csak a kezdet.

egy ilyen mosdatlanszájú politikuskezdeményt nem enged a hatalom szárbaszökkenni..még akkor sem, ha a választói beviszik a városházára képviselőként.
Nessy
@jesz: Lehet, hogy a stílust az Echo tv és Bayer Zsolt műsorain tanulta!
Bár néha itt is lenne mit "megtanulni" a jobboldali kulturált szövegekből.
jesz
@Nessy: szerintem őt kiválasztották, és felkészítették..már vannak tanácsadói, mert szeretnék őt trójai falóként előretolni...a csaj még kiheveri, ha nagyot bukik, de az öreg rókák már félnek..
1magyar
Ez elég nagy szemétség ha így van! De az apja meghalt - nem? Vagy rosszul értelmeztem régebben?
csak úgy....
a fidesz nem riad vissza semmitöl ? csak a szellemi nyomoroncok és a fizetett fan club nem jön rá,nem akar rájönni,hogy ez a sokadik lejárató "hadmüvelet"...mert harcolni csak így tudnak, tisztességtelenül...
nezelodo
@vacsi: A komcsi nagyjaink ott vannak a mai kormányban, élén a szochazás felvételivel egyetemre került Kövérrel, a Soros ösztöndíjas KISZ titkár Orbánnal, de nem sorolom, olyan hosszú lenne a sor, mint ide Lacháza.
vacsi
@nezelodo: Ne mondd már, hogy ezek a nagyjaink!
vacsi
@görbetükör: De ugye nem akarod azt állítani, hogy ő a "nagyjaink" közül való?!
nezelodo
@vacsi: Közjogi értelemben igen, sokaknál pedig a legkisebb törpék.
jesz
@Horizont: mint már számtalanszor említettem, Orbán Viktor magyar hangja Bayer Zsolt...amit Orbán gondol, azt Bayer kimondja...

ez ilyen egyszerű... ezért van az, hogy Bayeren nem találnak fogást...gyakorlatilag bármit kimondhat (újabban Etelka is belejött a szókimondásba, ő meg Bayer kedvence)

meg ne kérdezd kicsoda Etelka..

:-)
reagens
@Sziszifusz: Ahogy a Blanka sikerült a többi is veszélyben van.
csak úgy....
@reagens: tibi! a lányodról nyilatkozz,te tetves paraszt és nem a mások kölykeiröl,ez érvényes a tetves durbincsra is...,töletek mit kaptak a kölykeitek ? ti propelleren fingó gyásztömeg...
qxy
@Macskaszem: Sajnos nem kell nekik elkülőníteni mert minden fillér az övék és az első rendű cél az ellenfél lejáratása minden eszközzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.