Méghozzá a migráció területén. A német kancellár erről is tárgyal majd Orbán Viktorral Sopronban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: A hétvége nagy kérdése

a média fogalakozik a Merkel – Orbán találkozóval, de – szerintem – az igazán autentikus és releváns kérdést nem tették fel

Mint ismert nagy a találgatás, sőt a Népszava úgy tudja, hogy „Az utóbbi évek egyik legkomolyabb tárgyalására készülhet a német kancellár és a magyar miniszterelnök”! Azt is tudhatjuk, hogy a kancellárkörnyezetében nem fogadták nagy lekendezéssel a Sopronba szóló meghívást és eleinte csak protokoll látogatásnak tűnt, de most már komoly tárgyalásokról szól a fáma. Nos a tények – történtek; első sorban Orbán stílusa, viselkedése és hablatyai - ismeretében valóban érdekes miben tudnának megállapodni.
Nekem azonban már az apropó is sántít, de nagyon: „az 1989-es Páneurópai Piknik harmincadik évfordulójára rendezett megemlékezés”!!! Főleg, ami a mi dagadt retardált törpénk szerepét illeti! =))
kereső
@RonaGyuri: És "elfelejtették" meghivni az évfordulós megemlékezésre Németh Miklós Magyarország akkori miniszterelnökét. Orbán meg majd tetszeleg- minthabármiféle szerepe lett volna ebben.( vannak már jelei ennek a történelem hamisitásnak IS!).
És tiszteltetem a német kancellárt- ha neki csak a "migráció miatt" van némi nézetkülönbsége orbánnal és kormányával. És engedtessék meg de, hányok ettől az egész "megemlékezéstől"- már ezt is az egyházi ünnepségként rendezik.
Nem harminc évvel mentünk vissza a történelmi időben, hanem lassan 100-al.
kereső
Mindaddig, amig orbán Németország -és "Brüsszel" politikai támogatását birja, bármit megtehet Magyarországon-és nincs esély a leváltására mégoly összefogás esetén sem. Mert övé a hatalom, a pénz ,paripa, fegyver- és remek szövetségesei vannak-mindkét oldalról- és igy övé a dicsőség is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.