Személyeskedő, durva kampányra számít Nacsa Lőrinc, aki szerint az ellenzéket leginkább a kormánnyal szembeni ellenszenv tartja össze. A KDNP parlamenti képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában úgy vélte: teljes politikai hisztéria folyik a baloldalon, ahol a pártok csak egymással vannak elfoglalva és nem a települések jövőjével. A kormánypárti politikus szerint az ellenzéket kizárólag a hatalom megszerzése érdekli. Nacsa Lőrinc aláhúzta: képtelenek és felháborítók azok az ellenzéki vádak, amely szerint a Fidesz-KDNP az új szavazatok érdekében be akarna telepíteni további voksolókat.„Azért felháborító amit az ellenzék politikusai, a sajtójuk próbálnak sugallani ezzel, mert 2004 óta újra előveszik azt a folyamatos kártyát, ami egyrészt felháborító, másrészt már unalmas is. Gyurcsány Ferencék állandóan megpróbálják szembeállítani a magyarországi magyarságot a határon túli magyarsággal. Egyszer ki kéne próbálniuk azt, milyen, mikor a magyarság érdekében politizálnak”

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Európa második legszegényebb országának, vajon milyen érdeke származik abból, ha határon túl stadionokat, sportlétesítményeket/középületeket épít milliárdokért a magyar adófizetők pénzéből, Szlovákiában Horvátországban, Szerbiában. Megmondom: a közpénzek ellopása és a hatalom megtartása céljából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Európa második legszegényebb országának, vajon milyen érdeke származik abból, ha határon túl stadionokat, sportlétesítményeket/középületeket épít milliárdokért a magyar adófizetők pénzéből, Szlovákiában Horvátországban, Szerbiában. Megmondom: a közpénzek ellopása és a hatalom megtartása céljából.
namihami
Nem szembeállítja, hanem felhívja a figyelmet, hogy a kormány elsődleges dolga a határon BELÜLI magyarság anyagi és erkölcsi jobblétének folyamatos javítása lenne. A szavazatvásárlás az, amire a Gyurcsány felhívja a figyelmet. És ez már a környező összes ország állítólagos ""magyarjaira"" is kiterjed. Akikről folyamatosan kiderül, hogy sokan közülük még a nyelvet se beszélik. viszont a felvehető pénzek, a szabad európai útlevél és egyéb előnyök miatt simán leadják a voksukat arra az Orbánra, aki mindezt a saját túlélése érdekében megadja nekik.
Commenter
@kereső: ez a nemzeth orvosa az I. orbán kormányban, Mikola ex-Népfrontos elvtárs, pardon, nertárs volt. A savas orvos nagybátyja, ma már inkább emiatt emlékeznek rá. Most 71 éves és miután eü miniszterként már nem kellett, a Külgazdasági Minisztériumban a biztonságpolitikáért és a nemzetközi együttműködésért felelt, bármit jelentsen is ez. Gondolom akkor is már, a határontúliakat ajnározta mint most Szili.
Sámannus
Mészaros bevásárol Szerbiában és nyomják oda a pénzt. No szarosok erre varrjatok gombot Amúgy az egész egy rakás pusmus, mert nem látható mire megy a támogatás .
Itt csak az a biztos, hogy a határon túliaknak van állítólag címezve. Má csak az a kérdés melyik maffiózó szervezi a fidesz kampányát. Hol van szükség 5-10 ezer forintra, hogy elkábuljanak tőle a romák. Lehet, egyből a kocsmárosoknak megy a zseton. A fidesz választásokon igen kreatív, átveri azokat is akik rászavaznak nem kicsit nagyon.
Commenter
@Eladott Ország: Gyurcsány Ferenc nem véletlenül kampányolt a kettős állampolgárság megadása ellen a határontúliak esetében. Már akkor mondta, hogy nem egyéb ez, mint szavazatszerzés. Lehazaárulózták ezerrel. Ma már tudjuk, igazat mondott.
Nessy
@Commenter: Aztán meg vannak sértve "hú magyarjaink", amikor a saját anyaországuk, illetve a polgárai berágnak rájuk! Akkor jön az sírás, rívás, és fogaknak csikorgatása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.